Timp liber

Primavara la Roma

M-am indragostit de arhitectura, de espresso, de inghetata si de paste, de clima si de vegetatie…

cum sa te distrezi fara nimic, din nimic, pentru nimic:

Am vazut Capela Sixtina, Camerele lui Rafael – am aflat ca pe muza lui o chema Fornarina (au o colectie de primavara/vara cu printuri exuberante), Muzeele Vaticanului, San Pietro – am urcat cele 550 de trepte ca sa vad Roma de sus, Colosseum-ul, Forurile Imperiale, Fontana di Trevi, Piazza di Spagna cu ale sale trepte intesate de vanzatori negriciosi de genti fake, Piazza Navona, am vrut sa vizitez Galeria Borghese – o micuta dar impresionanta galerie de arta (descrierea oficiala)- dar aveam nevoie de programare si era totul ocupat in perioada respectiva; am vrut sa vizitez biserica Santa Maria del Popolo dar era inchisa intre 12-16, exact cand am ajuns noi acolo; am bifat Pantheonul si catedrala Sant’Ignazio di Loyola. Totul condimentat cu gelato si espresso.

In gradinile Vila Borghese:



Mi-ar fi trebuit inca o saptamana cel putin ca sa vizitez cat as fi vrut. Romanii spun  ca daca vizitezi in fiecare zi cate un obiectiv iti trebuie un an ca sa termini.

Related Posts

5 thoughts on “Primavara la Roma

  1. mary spune:

    ceva minunat!…

  2. Monica spune:

    Ce bine iti sta roscata, culoarea e superba!

  3. Roxana spune:

    Multumesc. 🙂

  4. Your Market spune:

    Produse de pe …. la sectiunea Frumusete&Intretinere. Merita vazute! Sunt multe produse foarte ieftine si utile pt fiecare dintre noi si nu doar in domeniul Frumusetii si Intretinerii.Un click distanta!

  5. Roxana spune:

    Am scos link-urile deoarece nu imi place situl. No ofense.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *