Biobeauty

Giveaway – ziua a 6-a

M-am gandit la un produs pe care mi l-am dorit foarte mult pentru mine si acum il am,  o oja Zoya la alegere de aici. Pentru a va alege nuanta – dintre cele existente in Romania – trebuie sa intrati pe situl oficial, distribuitorul roman nu le are listate.
De ce am ales Zoya?
Lacurile lucioase de unghii Zoya sunt create fara chimicale industriale daunatoare precum: toluenul, camforul, formaldehida, (DBP), fiind astfel 100% lipsite de risc, inclusiv pentru femeile insarcinate.
Va intereseaza oja bio in conditiile in care o sticluta costa 40 lei?

Related Posts

35 thoughts on “Giveaway – ziua a 6-a

  1. Giorgi5 spune:

    M-ar interesa o oja bio la acest pret, daca as fi insarcinata.Daca nu, e cam scumpa, dar daca e sa fie castigata, e bine primita 🙂 Mi-ar place nuanta DOMINIQUE.

  2. anca v spune:

    culorile sunt extraordinare,mi-ar plăcea sa am câteva nuanțe,prețul nu cred ca este o problema,as da 40 de ron pe una, ținând cont ca cele de la OPI pe care le folosesc sunt chiar mai scumpe, însă….sunt ele asa de bune?,nu se duce strălucirea sau se strica vârful unghiei,cum se întâmpla cu majoritatea?

  3. anca v spune:

    mi-ar placea nunata “SOPHIE”
    in alta ordine de idei,ti-am descoperit blogul de puțin timp,însa mi se pare foarte interesant,produsele bio sunt foarte bune si din ce în ce mai căutate, si nu prea știm foarte multe despre ele,asa ca orice informație este binevenita..tine-o tot asa 🙂

  4. Diana spune:

    Habar n-aveam ca ojele Zoya sunt fara chimicale. E bine de stiut.
    Pretul este comparabil cu alte firme de care produc lac de unghii (OPI,Essie…nu indraznesc sa zic Chanel:P) fara a fi lipsit de chimicale insa.
    As fi curioasa de calitatea lor. In caz ca am noroc as vrea nuanta Bela.

  5. Ana Maria P. spune:

    Brizia mi se pare superba!
    Am observat ca au foarte multe nuante rosiatice si movii cu diferite irizatii.Din pacate au un pret destul de maricel:(,deci un cadou ar fi super.

  6. Simona spune:

    Pana acum cred ca cea mai scumpa oja pe care am folosit-o a fost cea de la Peggy Sage. In rest poate sa fie bio sau nebio, dar pretul mie se pare destul de mare pentru nivelul meu salarial. Poate daca as fi insarcinata, dar mai curand nu as folosi lac de unghii. In orice caz, datorita tie poate as putea incerca si o oja mai scumpa fara chimicale sa o am drept termen de comparatie. Pentru ca deja ma gandesc la vara si la concediu, o sa optez pentru Sunny

  7. Mona Croitoru spune:

    De mult imi doresc o oja Zoya, iar pretul de 40 de lei cred ca este rezonabil pentru o oja bio. Dintre nuantele existente imi place Ki.

  8. Simona spune:

    De aproape doua luni nu mai folosesc lacuri de unghii clasice si chiar se vede ca unghiile isi revin la normal: nu se mai exfolieaza si sunt mult mai sanatoase. Desi sunt ingrijite si au un luciu natural, imi lipseste eleganta pe care un lac de unghii frumos o poate da mainii, asa ca deja sunt in cautarea unui lac de unghii fara chimicale. 40 de lei este nivelul de pret al unei astfel de oje, asa ca da as da banii astia, as prefera sa am doua lacuri “curate”, decat 10 pline de chimicale. De la Zoya cel mai mult imi place nuanta “Blossom”

  9. Geo spune:

    In urma cu putin timp, si eu m-am decis sa am 2-3 lacuri scumpe, de calitate, decat 20 de flormar sau mai stiu eu ce. Imi place enorm nuanta “Joy”.

  10. Dia spune:

    N-am stiut pana acum ca lacurile ZOYA sunt bio, dar pretul m-a convins. Imi place nuanta MEADOW si mi-ar face mare placere sa aflu cum arata pe unghii si cat timp rezista.
    Te pup!

  11. Mad@ spune:

    Imi place mult oja “SUNNY”. Ojele bio probabil imi voi lua atunci cand voi fi insarcinata, deoarece nu cred ca pot rezista fara sa ma dau cu oja :). In rest eu nu am probleme cu oje de nici un fel, fie si ieftine, deoarece folosesc mereu base coat, top coat si rezista foarte bine.

  12. Monica spune:

    Pentru ca unghiilor mele le place doar culoarea rosie ;)) aleg nuanta “Eve”. Si da, pentru ca tin si la sanatatea unghiilor mele as da 40 de lei pe un lac de unghii – chiar daca e intr-adevar un pic cam scump ….

  13. Ana spune:

    Nu ma asteptam la o varietate atat de mare de nuante! Sincer, nu sunt sigura ca as fi dispusa sa investesc atat de mult intr-un lac de unghii, dar cu siguranta o sa pun Zoya pe wishlistul care asteapta sfarsitul perioadei critice a studentiei ca sa se materializeze… “Mia” mi se pare o culoare interesanta si purtabila.

  14. Betty Reviews spune:

    Imi place nuanta Zoya Nail Polish | Loredana . La 40 ron mi se par cam scumpute, dar daca sunt bio, atunci este un argument puternic pentru a le cumpara.

  15. maddailade spune:

    Imi place sa ma simt sigura ca nu imi afectez sanatatea atunci cand imi pun ceva pe piele(unghii, par), insa deocamdata nu mi-as putea permite sa dau 40 de lei pe o oja…

  16. Sense spune:

    Mie mi-ar placea sa castig nuanta JESSIKA.
    Cat despre pret, daca sunt comparabile ca si calitate cu OPI atunci cu singuranta as fi interesata.
    Multumesc!

  17. Roxana spune:

    @Anca, cu un top coat bun cam orice oja este la fel. Eu a si OPI si Zoya si nu exsita diferente de calitate intre ele, din punctul meu de vedere.

  18. Mrs Bio spune:

    Colectia mea de oje include OPI asa ca as da fara probleme 40 de lei pe o oja, dar vreau sa stiu ca culorile sunt intense, puternice, stralucitoare si nu apoase, sterse. De la Zoya mi-ar placea Helen, Charisma, Kara, Charla.

  19. Clarra spune:

    As fi interesate de o oja bio, mai ales ca pretul concureaza cu a celei de la OPI. Daca si calitatea e pe masura, cu atat mai mult. Imi place mult nuanta Marry 🙂

  20. anca v spune:

    am vazut ca a fost votata cea mai rezistenta oja 2009-2010, deci a depasit OPI, asta demonstreaza ca este de cea mai buna calitate, intradevar un top coat face diferenta

  21. asias spune:

    Pretul este acceptabil, comparat cu altele tot bio. Daca dureaza pe unghie, atunci e chiar bun. 🙂 Imi place nuanta DOMINIQUE.

  22. Roxana spune:

    Oja nu este bio, ci naturala. Pentru a fi bio ar trebui sa aiba ingrediente provenite din culturi biologice si sa fie certificata si nu indeplineste conditiile. Insa este mult mai buna pentru unghie decat cele clasice.

  23. MD spune:

    OMG! Vreau si oja fara porcarii. Nu stiam ca exista 🙂

  24. Geanina spune:

    Imi place nuanta Bianca ! Fiind o oja bio cred k isi merita banii.

  25. Raisha spune:

    Imi cer scuze poate nu am citit cu atentie, dar s epoate sa-mi repetati de unde pot sa cumpar aceasta oja din Romania, stiu de cateva luni de ea si nu o gasesc pe nicaieri. Multumesc anticipat

  26. Sandy spune:

    Particip si eu! Chiar as fi interesata de asa ceva! Imi place Marry 😉

  27. Andrasescu-Scrieciu Adriana Camelia spune:

    Sincer nu stiam ca exista Zoya in Romania si nici ca este asa safe.Cu siguranta mi-as cumpara o asfel de oja, singura problema ar fi ca sunt prea multe nuante si nu stii pe care sa o alegi. Daca as castiga as alege nuanta Jewel

  28. Roxana spune:

    Daca esti din Bucuresti o gasesti in magazinul Beauty Supply de la subsolul mallului Plaza din Drumul Taberei. Daca nu urmeaza link-ul din postarea mea si o vei gasi online.

  29. miha.ela spune:

    Daca as castiga as alege nuanta: Casey.
    La multi ani de ziua femeii !

  30. roxana D spune:

    eu incerc sa raman insarcinata si pentru asta folosesc produse cat mai putin nocive.bineinteles, asta nu inseamn ac anu m amai vopsesc, nu ma mai machiez..etc..
    as da atatia bani pe o oja bio..\
    mi-ar placea nuanta Ashley!

  31. Dedeea spune:

    Mi-ar placea nuanta Eve.
    Chiar nu stiam ca acestea sunt fara chimicale.Cel putin acuma cred ca se pun chimicale in orice8-).Si da..cred ca as investi intr-o oja Zoya..doar ca pretul este cam ridicat:-s

  32. Angel spune:

    Nu ma gandeam ca exista si oje fara chimicale.
    Desi pretul este putin cam mare si cred ca multe fete se gandesc de doua ori inainte sa cumpere.
    Ma atrage cel mai mult Bailey, mai ales ca momentan nu am nici o oja in nuanta aceasta.

  33. Cris spune:

    Nu mi se pare foarte scumpa mai ales ca am citit review-uri foarte bune despre ea. Mi-ar placea nuanta Ivanka sau Suvi.

  34. Ioana spune:

    F tare oja asta, habar nu aveam ca exista oje fara chimicale. Crezi ca este buna pentru fetite? Imi plac prea multe nuante, dar as vrea Lisa. E o culoare pe care mi-ar placea sa o castig, nu sa dau banii pe ea. O sa aduceti si voi oja asta?

  35. Honeÿ Bunny spune:

    Waw ..e prima oara cand aud de aceste oje ! Sunt surprinsa 😀 ! Mi-ar placea sa castig nuanta ‘KYLIE’ – e exact pe gustul meu !

Comments are closed.