Biobeauty

1-8 martie giveaway

Azi este 1 martie si m-am hotarat ca de acum si pana pe 8 sa daruiesc in fiecare zi cate ceva cititoarelor blogului meu. In fiecare zi voi posta produsul oferit si voi alege castigatoarea prin tragere la sorti cu ajutorul random.org pe data de 9 martie. Puteti participa in fiecare zi, insa voi oferi un singur cadou unei persoane.
Azi este ziua gelului pentru fermitatea bustului si pentru decolteu de la Cattier. Este un produs nou de la Cattier, nu se regaseste inca pe site. In comentariul lasat pentru tragerea la sorti as vrea sa stiu daca un astfel de produs va intereseaza.

Related Posts

27 thoughts on “1-8 martie giveaway

  1. Deea spune:

    Salut, super concursul tau! Ma inscriu si eu cu mare mare drag pentru gelul de la Cattier, pentru ca dupa nastere (acum un an) am ramas cu ceva probleme de fermitate :).
    Eu te urmaresc cam de vreo luna si esti si in blogrollul meu. Pupici.

  2. ingrid bulgaru spune:

    Buna,
    inainte de a naste un bebe si de a-l alapta, mi se parea sincer o prostie sa dau bani pe-asa ceva, nu-i vedeam utilitatea si nici nu prea credeam in puterea lui de “ridicare”, eram multumita de cum arata acea parte a corpului meu caruia i se adreseaza si nu credeam sa am nevoie vre-odata.
    Acum as da orice sa gasesc intr-adevar un produs care sa aiba efect, urmaresc toate rewiew-urile in speranta ca aflu de existenta unui produs extraordinar care sa-mi dea iar incredere in mine si in feminitatea mea.
    Sper macar in postarea unui rewiew de catre fericita castigatoare, sa vad daca are efectul scontat.
    Bafta tuturor !

  3. MD spune:

    Awwww Foarte dragut din partea ta! Eu n-as aavea nevoie de acest gel dar astept urmatoarele postari :). O primavara frumoasa!

  4. Adriana spune:

    Dragut concursul tau ! Ma inscriu si eu pentru gelul de la Cattier , am slabit mult in ultima perioada si parca sanii mei nu mai sunt asa fermi.

  5. Norina spune:

    Super! Ma intereseaza, of course! Te-am descoperit saptamana trecuta…o prietena de-a ta mi-a recomandat blogul. Admir ceea ce faci. Tine-o tot asa!

  6. Roxana spune:

    @Adriana pentru fermitatea sanilor iti recomand si un exercitiu. Mainile impreunate la nivelul bustului, cu coatele ridicate la acelasi nivel, strangi palmele ca si cum ai pompa aer. Trebuie sa respiri corect si sa si sa incordezi muschi pieptului.

  7. Ingerash Dulce spune:

    Salut , ma inscriu si ma intereseaza si pe mine gelul pentru fermitatea bustului si pentru decolteu de la Cattier.

  8. maddailade spune:

    Mi-ar placea tare mult sa primesc gelul pentru fermitate de la Cattier.(De la fluctuatiile in greutate sanii mei si-au pierdut fermitatea si pe langa flotari si alet exercitii, acest produs ar fi foarte util)

  9. Honeÿ Bunny spune:

    Super concursul ! As dori si eu sa particip ! Mi-ar placea foarte mult sa castig acest produs pentru ca mama mea are nevoie de el ..a cautat mult timp un astfel de produs,dae nu a gasit ! I l-as da cadou de 8 Martie ! :*:*
    Multumesc de ocazie !

  10. George spune:

    Mi-ar placea sa ii pot oferi de martisor sotiei mele acest gel pentru fermitatea bustului.

  11. Cristina P spune:

    Gravitatea isi spune cuvantul, asa ca un astfel de produs devine din ce in ce mai interesant si pentru mine. L-as testa cu placere.

  12. Giorgi5 spune:

    M-ar interesa si pe mine acest gel pentru fermitate, asa ca vreau sa particip si eu.

  13. Andrasescu-Scrieciu Adriana Camelia spune:

    Buna,
    eu sunt mare fan produse pentru bust.Mereu caut cate ceva nou pentru a-mi imbunatati fermitatea bustului mai ales ca am si nascut acum 2 ani aproape.

  14. GabrielaC spune:

    Eu am mai incercat produse pentru fermitatea bustului,pentru a preveni,dar nu am gasit nici unul sa ma multumeasca.Poate am noroc sa il incerc pe acesta.

  15. A.M. spune:

    buna.
    eu sunt in cautarea unui gel pentru fermitatea bustului. dupa 1 an in care am alaptat, bustul meu a avut de suferit. am mai incercat 2 produse destinate acestei probleme, dar nu m-au multumit deloc.
    multumim pentru premiu! iti doresc o primavara frumoasa!

  16. Oana spune:

    Consider ca un astfel de produs este bun si in a preveni eventuala lipsa de fermitate a bustului, nu doar in a o trata. Este mai usor sa previi decat sa tratezi, insa din lipsa de timp sau pur si simplu din comoditate, ne complacem si amanam pana cand ne trezim in fata faptului implinit.

  17. Laura spune:

    Hey1foarte interesant acest gel!mi l-as dori…cred ca nu exista femeie care sa nu aiba nevoie de asa ceva caci gravitatia actioneaza continuu:*

  18. Oana spune:

    ah, tocmai am comandat niste creme cattier, abia astept sa ajunga, sunt curioasa sa vad cum sunt.
    de gel nu stiu ce sa zic, e mai greu de recuperat fermitatea doar cu creme, trebuie neaparat si exercitii, cel descris mai sus cu palmele imprunate il fac si eu, acum poate in combinatie cu gelul se intampla o minune:))

  19. Roxana spune:

    Si orice alt exercitiu menit sa intareasca musulatura pieptului. Intr-adevar este o zona in care se recupereaza foarte greu fermitatea.

  20. laurita spune:

    Chiar am citit de produsele Cattier….am mai folosit cateva dupa ce am terminat cu alaptatul…insa sincer chiar nu mi-au prea fost de folos…desi nu am sanii mari, se vede ca fermitatea pielii din aceasta zona a avut de suferiit din pacate :(Daca voi castiga..sper sa am o experienta placuta cu el 🙂

  21. Denisa spune:

    Sunt interesata de acest produs!!!
    Am nevoie de o fermitate mai mare pentru bust, chiar imi doresc sa il incerc.
    Sa ai o seara frumoasa!

  22. Andreea spune:

    Foarte tare concursul, imi doresc foarte mult un asemenea gel pentru ca sunt obsedata de fermitatea bustului si fac multe exercitii in privinta asta.

  23. Mad@ spune:

    Foarte dragut din partea ta! As dori sa particip si eu, deoarece am nevoie de fermitate si chiar mi-as dori sa incerc produsul.

  24. Geanina spune:

    Buna ! Sunt obsedata de fermitatea bustului si as dori sa incerc acest produs . Nice giveaway ! pupici

  25. miha.ela spune:

    M-ar ajuta mult pe langa programul de sport, cred ca este mai bun decat tinctura de marar.

  26. mada spune:

    buna, nu am mai folosit pana acum un produs pentru fermitatea bustului. M-ar interesa sa folosesc, pentru ca este mai usor sa previi decat sa tratezi

  27. Mrs Bio spune:

    Si eu as vrea un produs pentru fermitatea bustului.

Comments are closed.