Stil de viata sanatos. Sau nu.

Uneori uit de lucrurile simple

Ieri Mary, prietena mea,  mi-a adus aminte de o terapie foarte simpla pentru relaxare: baia cu sare grunjoasa.
Efecte: inlatura oboseala, calmeaza nervii, reduce radiatiile din corp cauzate de vorbitul la telefon printre altele, pielea devine mai nedeta si mai elastica, clameaza durerile reumatice, regleaza metabolismul.
Ai nevoie de 20 minute si un 1/2 kg  de sare grunjoasa sau sare de mare grunjoasa. Eu am pus si cateva picaturi de ulei esential de portocale, imi place mirosul foarte mult.
Partea cea mai frumoasa pentru mine este ca m-a luat somnul dupa baie si am adormit inainte de 12 noaptea pentru prima data dupa cateva luni.
Puteti folosi si sarurile Epson, cele mai cunoscute saruri de baie, 100% naturale, dar nu saruri colorate si parfumate  din comert, efectele benefice in acest caz sunt mai putine decat cele nocive.

Related Posts

5 thoughts on “Uneori uit de lucrurile simple

  1. kzarinne spune:

    sarea de baie are si la mine acelasi efect: bustean! :))

  2. mary spune:

    ce ma bucur ca ai adormit inainte de 12!!! mai vreau sa spun cititoarelor ca si 10 minute sunt bune in caz ca nu au 20… eu trebuie sa fac 10 zile consecutive aceasta baie cu sare; am facut 7 si ma simt foarte bine chiar daca stau numai 15 minute maxim (nu rezist mai mult, chiar daca citesc :)))

  3. Roxana spune:

    Bine ai venit pe blog Mary, :)))) Multumim!

  4. Buna,
    Te invit sa urmaresti blogul organizatiei ecologice Mare Nostrum. Noi luptam pentru conservarea si salvarea mediului. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine.
    Te asteptam!

  5. Roxana spune:

    Am inteles de prima data invitatia voastra. Am marea rugaminte sa nu imi lasati cate un comentariu la fiecare postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *