Despre cosmetice organice

Tratament facial cu Academie

De sarbatori am fost acasa la Curtea de Arges. De cate ori ajung profit de ocazie ca sa o vizitez pe “regina sprancenelor mele”, Gina, o cosmeticiana cu o experienta de peste 30 de ani. M-am hotarat sa fac si un tratament pentru ca eram nemultumita de niste zone mai uscate care imi aparusera in ultima perioada in zona obrajilor.
Stiind ca folosesc cosmetice bio, Gina mi-a oferit alternativa unui tratament facial de hidratare realizat cu produse ale caror ingredente principale erau unturile si uleiurile vegetale, plus uleiuri esentiale. Nu am crezut ca Academie are asa ceva si nu stiu daca lista de ingrediente prezentata pe site este completa, dar din ce  am reusit sa vad si sa retin in salon, sunt chiar niste produse curate.
Masca lor cu efect de exfoliere, care a fost unul dintre pasii tratamentului are cam aceleasi ingrediente cu masca exfolianta de la Balm Balm ceea ce m-a bucurat foarte tare. E adevarat ca cea de la Academie este mai complexa.
Pentru hidratare si masaj facial a folosit unul dintre uleiurile pentru ten care chiar au doar ingrediente naturale: ulei de alune amestecat cu uleiuri esentiale in functie de probleme, in cazul meu pentru o hidratare intensa.
Gama folosita se numeste Acad’aromes. Gasiti produse din aceasta gama aici la preturi mult mai bune decat in salon.
Ideea este ca mi-a pus tenul pe harta hidratarii din nou, eram chiar deprimata, “my skin is my thing” – nu-mi plac englezismele dar pe cuvant ca in romana nu are niciun farmec.
PS- In Arges tratamentul costa 80 lei, in Bucuresti 180. Si drumul pana la Curtea de Arges 30 de lei.

Related Posts

5 thoughts on “Tratament facial cu Academie

  1. Ale spune:

    n-as fi crezut ca exista academie in vreun salon din Curtea de arges!ce-i drept nu prea mai sunt la curent cu ce se intampla pe acasa!unde lucreaza Gina?

  2. Roxana spune:

    Salonul este al dansei si se afla la parterul blocului din spatele Bisericii Sf. Gheorghe. Este foarte cochet.

  3. adela sirghie spune:

    Si eu am folosit Acad’aromes-ulei pentru ten gras si un exfoliant fin si eficace. Ambele mi-au placut enorm, le recomand ori de cate ori ma intreaba cineva. Am facut review-uri generoase ambelor:)

  4. Anabel spune:

    Exista si in Bucuresti la un pret acceptabil.
    Eu ma duc la Salonul Eneea de langa Mall Plaza. Am o cosmeticiana super .
    Ma duc dupa ea de 10 ani. Preturile sunt pe la 125 lei. Dar nu te primeste fara programare.
    O cheama Dana sau Daniela: 0720.659.241

  5. Roxana spune:

    @Anabel, multumesc pentru informatie. Chiar o sa incerc, mai ales ca la Plaza merg la sala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *