Fără categorie

De ce nu trimit cu Posta

Ma intreaba mai multe cliente de ce nu trimitem si prin Posta. Ei bine, mai facem si exceptii, dar asa or sa ramana. Pentru un singur colet trebuie sa completez doua formulare, plus ca trebuie sa scriu aceleasi lucruri inca o data pe pachet. Nu inteleg, pur si simplu nu inteleg de ce nu poate fi simplificat acest proces.
In plus formularele parca sunt facute pentru pitici, asa de maruntele sunt spatiile unde trebuie sa completezi. Oare cei care au conceput aceste formulare erau strumfi?
Al treilea lucru pe care nu il suport este statul la coada intr-o incapare invechita si urat mirositoare in general.
Tocmai din aceasta cauza avem mai multe optiuni de transport gratuit.

8 thoughts on “De ce nu trimit cu Posta

  1. zuzele spune:

    Si mai pune si posibilitatea de a nu primi pachetul! Eu am umblat o luna pe la toate oficiile postale plus 300 de telefoane pentru a da de urma unui pachet pe care postasul nu s-a deranjat sa mi-l aduca. El spunea ca a venit si nu m-a gasit -nimic mai fals, dar ma rog…-, insa chiar daca ar fi fost asa cum spune el, nu era normal sa lase o instiintare? O amarata de hartie pe care sa scrie ca trebuie sa ajung in locul X sa ridic pachetul respectiv? in fine… Cretinitati made in Romania!

  2. :)))…auzzi…pt strunfi…super funny! dar sunt si eu de acord cu tine…nu inteleg de ce trebuie completate atatea formulare!!!

  3. Roxana spune:

    Am scris asta in timp ce completam formularele pentru Posta. Iar la ghiseu am stat doar vreo ora si in spatele meu o “doamna” vorbea cu amantul la telefon, o zgripturoaca se certa cu toata lumea ca ea nu stie la ce coada sa stea si toti eram vinovati si tot asa…….ce mai, o placere mersul la Posta.

  4. Jurnal Bio spune:

    cu serviciu tce post oferit de compania care detine si reteaua diverta ai incercat? am auzit lucruri bune despre ei

  5. Roxana spune:

    Nu, nu am incercat pentru ca nu am auzit despre ei. O sa vad despre ce este vorba, sunt in cautarea solutiilor ieftine de transport pentru clientii nostri.

  6. Jurnal Bio spune:

    Am vazut ca au un sediu in Diverta Mall Vitan.

  7. Roxana spune:

    Am verificat si ei nu trmit prin posta decat documente, pentru colete au un serviciu de curierat care are cam aceleasi costuri cu al meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *