Ingrediente si remedii naturiste

Ulei regenerant impotriva caderii parului

Se amesteca toate uleiurile si se pastreaza intr-un recipient de sticla.
Se aplica acest ulei prin masaj, se lasa sa actioneze pentru o ora cu capul infasurat intr-un prosop cald sau peste noapte. Tratamentul ar trebui sa aiba cicluri de doua saptamani cu o saptamana pauza.
Se curata parul cu un sampon impotriva caderii parului.
Nota: UE=ulei esential

Related Posts

12 thoughts on “Ulei regenerant impotriva caderii parului

  1. irirs spune:

    Eu folosesc o masca impotriva caderii parului tot cu uleiuri esentiale.In 50 ml de ulei de jojoba imi pun 20 de picături de lavandă,5 picături de rozmarin,2 picături de cimbru.Si deasemenea pentru sporirea efectelor ma spal cu sampon baza in care imi pun aceleasi uleiuri, dar in alte cantitati.Produsele mi le-am cumparat de pe Styx.

  2. dr.Lecter spune:

    ce bine ca te-am gasit pe blogosfera! vreau sa te rog sa imi dai niste sfaturi, ca vad ca esti armata foarte bine cu informatii! eu sunt la inceput in ceea ce priveste folosirea uleiurilor(de corp, de par, de fata). nu prea m-am impacat niciodata cu consistenta lor, ca substanta, dar ma uit la una din prietenele mele, in baie, si are la uleiuri de galgaie toata baia! am gaist uleiuri de corp si de dus foarte bune; eu nu sunt prizoniera unui singur brand, imi place sa diversific. folosesc creme, incepand de la cosmetic plant si aslavital pana la vichy si alte 10 feluri. iar celelalte produse cosmetice, sunt de peste tot. revenind la uleiuri, am primit niste ulei-ser de fata, capsule, de la alverde. sunt din germania si nu gasesc pe tot netul un sait tradus sa vad cum le aplic. te rog frumos, poti sa ma indrumi cumva?

  3. Andra spune:

    Am si eu o intrebare off topic: Crezi k as mi s-ar potrivi Nuage Celeste? Eu am tenul gras si acneic si in ultima vreme e cam chinuit k mi-am schimbat produsele ptr curatarea fetei, de la Freeman bio am trecut la Elmiplant…. cica sa fac economii:(

  4. Roxana spune:

    @ Andra, Daaa, Nuage Celeste se potriveste oricui si este divina. Ti-o recomand cu toata increderea, o sa-ti placa.
    In alta ordine de idei Freeman sunt bio doar pe ambalaj din cate stiu eu.

  5. Roxana spune:

    Nu stiu despre ce este vorba, nu am vazut niciodata capsulele. Avand in vedere ca este vorba de un ser te-as sfatui sa le aplici dimineata, pe tenul curat, inainte de a aplica crema hidratanta. Cautand pe net am vazut ca sunt destinate tenului uscat si foarte uscat, sunt potrivite pentru tine?
    Cred ca trebuie sa intepi capsula cu un ac (eu asa fac cu capsulele de vitamina E) si dupa sa storci continutul ei in palma si sa o aplici. Pentru o absorbtie rapida este indicat sa iti cureti fata cu apa calduta inainte. Uleiurile patrund mai bine in pielea umeda.

  6. dr. Lecter spune:

    multumesc foarte mult!
    ceea ce numesc eu ten uscat este atunci cand dupa spalarea cu apa, ramane uscat si descuamat, aspru, daca nu intervin cu adjuvante. gras este doar sub buza inferioara si aripile nazale, dar nu foarte evident. da, as zice ca in stare naturala, tenul meu este uscat.
    am si capsule cu vitamina E . n-am stiut ca e bine ca pielea sa fie umeda, o sa refac modul de aplicare. multumesc inca o data!

  7. mada spune:

    uleiul tratament se aplica si pe par sau doar pe scalp?
    mi-am facut si eu mai demult un amestec: ulei masline + ulei lamaie + ulei rozmarin + ulei eucalipt ( insa din pacate nu am avut timp sa il folosesc) …
    mi-e teama ca uleiurile esentiale sa nu usuce parul daca concentratia e prea mare … ati constatat asa efecte vreodata? ( eu am parul f subtire si anemic si nu as vrea sa il agresez cu ceva nepotrivit … )

  8. Roxana spune:

    Acest ulei tratament se aplica la baza firului de par nu pe toata lungimea, avand in vedere ca este un tratament ce stimuleaza regenerarea parului. Daca ai un par foarte sensibil poti sa dublezi cantitatile de ulei de baza din aceasta reteta.
    Diluate corect in uleiul de baza si folosite in functie de alergii cunoscute, uleiurile esentiale nu usuca si nu agreseaza.

  9. mary spune:

    ooofff… ma omoara pe mine retele astea! de ceva timp imi cade parul foarte rau. Inafara de samponul cu bambus (la care am renuntat pentru un timp – mi l-am luat pe cel cu argila), nu avem nimic gata preparat?
    😉

  10. Roxana spune:

    Nu, dar ne da Olivia unul.

  11. foarte buna reteta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *