Povestiri, nimicuri, incercari, intamplari...

Cand mi-am pierdut romantismul…

Tocmai ma bagasem in pat, laptopul oprit, intuneric cand, butonand putin televizorul, am dat peste un documentar pe Discovery despre David Smith, care a pierdut aproape 200 kg cu ajutorul prietenului si antrenorului sau, Chirs Powell in 2 ani. A continuat programul de antrenament si dupa pierderea kilogramelor. Impreuna au pus bazele programului online de slabire sanatoasa Reshaping the Nation, o combinatie de obiceuri alimenatare sanatoase si exercitii fizice.
Desi David a slabit, si-a indepartat surplusul de piele prin  intermediul chirurgiei plastice si este intr-o forma fizica buna, el nu a facut niciodata sex. Nu pentru ca nu ar fi avut ocazia, ci pentru ca se pastreaza pentru persoana potrivita, viitoarea lui sotie pe care inca nu o cunoaste.
Iar primul meu gand a fost “ce rau imi pare pentru EA, oricare ar fi!”.
….sau mai bine zis, l-am avut vreodata.
Sunt curioasa sa aflu si alte pareri.

11 thoughts on “Cand mi-am pierdut romantismul…

  1. Diana spune:

    :)) Complet de acord cu tine!

  2. Gaby spune:

    Eu sunt puţin perplexă.

  3. sil spune:

    Ha! Deci 2 ani de chin si lipsuri si nici macar sex…

  4. Roxana spune:

    @ Gaby
    De ce? Ca are aceste idei? Eu cred ca ii este inca greu sa socializeze cu usurinta, l-am vazut mergand la cursuri pentru intalniri (numai americanii puteau inventa asa ceva).

  5. kzarinne spune:

    eu cred ca are mari sanse sa nu o cunoasca niciodata … 😀

  6. Roxana spune:

    @Sil, tocmai asta m-a uimit ca el nu gandea asa. Isi dorea sa astepte, sa-si daruiasca virginitatea sotiei lui.

  7. Roxana spune:

    @kzarinne si eu cred acelasi lucru.

  8. Mia spune:

    Poate ca pare ciudat sa auzi asa ceva,ca sunt persoane care isi asteapta partenerul de viata.Cred ca nu ar trebui sa va para rau pt baiatul acesta sau pt oricare alta persoana care alege sa faca la fel.Dumnezeu a randuit sexul pt casatorie,o spune in cuvantul Sau,in Biblie.Chiar nu iau seama la comentarii de genul:secolul in care traim,ce spun psihologii sau idea de compatibilitate.Eu stiu ca Dumnezeu nu se va schimba niciodata si ca in ochii Lui puritatea are mare pret.

  9. nu gandim la fel asta este clar, si fiecare din noi are dreptul sa decida intr-un fel sau altul

  10. m spune:

    Problema e ca astepti si crezi ca te casatoresti pentru toata viata, iar ea/ el te va parasi pt unu’/ una mult mai buna la acest capitol…

  11. Roxana spune:

    Da, eu nici asta nu mai cred, ca te casatoresti pentru toata viata, in conditiile in care parintii mei au divortat, am prietene deja divortate. Nu prea mai intleg si nu prea mai cred nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *