Produse de machiaj ne-organice

ELF – parerea unei incepatoare

Am aflat despre elf de la lollipop, insa m-am hotarat sa-mi cumpar dupa ce am citit valul de pareri pozitive despre pensule.
Pensula pentru aplicare blush, pudra bronzanta sau mixta – probabil ca pentru 8 lei merita, dar:
– este aspra
– naparleste
– este mult prea mica pentru a fi folosita pentru pudra sau pudra bronzanta
Pensula de blending:
– nu prea stiu eu care-i treaba cu “blendigu”/amestecarea culorilor, dar e o pensula moale, placuta la atingere si incerc sa uniformizez trecerea de la o culoare la alta, dupa ce le aplic. Imi place, desi nu sunt foarte sigura ca stiu sa o folsesc. :)))
Pensula pentru aplicarea fardului de ochi:
– ma face sa ma simt ca un  makeup artist, imi dau “importanta” cand aplic fardurile cu ea, are o coada lunga ceea ce o face foarte usor de folosit; este moale, nu naparleste. Nota 10.

Pudra bronzanta. Am comandat Sun Kissed si am primit Warm Tan. Le-am scris un mai celor de la elf si am asteptat cuminte un raspuns. Nu am sunat, nu le-am trimis un mail de amenintare, nu am trimis mesaje disperate pe telefon. Oamenii gresesc si trebuie sa le dam posibilitatea sa-si indrepta greseala, nu sa le sarim instantaneu la beregata.  Si am primit gratuit pudra Sun Kissed. Foarte frumos din partea lor, nu?
Eu nu prea am experienta cu pudrele bronzante, am mai avut una singura de la Lancaster, Bronze Goddes, dar am dat-o repede pentru ca nu ii gaseam rostul. Dar imi doream foarte mult sa obtin acea piele bronzata si stralucitoare, luminoasa/radioasa, care-ti zambeste din toate reclamele la produse solare. Cu Warm tan nu pot spune ca ajung la acest rezultat- este prea inchisa-, insa combinand SunKissed si un stick tot de la Elf, ma apropii. Cred ca daca m-as baga putin in photoshop dupa, mi-as atinge telul.
Pentru un machiaj Sun Kissed ca la carte apelati cu incredere la sfaturile lui Koko.
Mai jos nuanta Warm Tan:

Pudra bronzata ELF nuanta Warm Tan

Pudra bronzata ELF nuanta Warm Tan


Baton 3 in 1 pentru ochi, buze si fata, nuanta Golden Peach.
Mi l-am cumparata pentru efectul de “naturalete stralucitoare si sanatoasa” pe care speram sa-l obtin cu el si nu m-a dezamagit absolut deloc. Nu-l folosesc pe pleoape, nu am curaj sa aplic nimic cremos pe ele, iar buzele le usuca folosit fara un balsam gras ca baza. Miros placut de citrice, bun pentru iluminare si accentuarea fardului de obraz.
Baton 3 in 1 Golden Peach

Baton 3 in 1 Golden Peach


Tus de ochi rezistent la apa. Citisem parerea lui Koko (cititi aici despre mai multe produse elf, parerea ei este oricum a unei profesioniste pe langa a mea) despre el si m-a incantat. L-am aplicat cu incredere peste pudra, fara primer. S-a intins, s-a estompat in vreo 4-5  ore. Cu primer a rezistat cam 12. Nu este lucios, nu este uau, dar merita 8 lei. Uau ste cel de la Margaret Astor, pe care o sa vi-l prezint cu alta ocazie.
Si Sun Kissed cu diferite modalitati de aplicare:
Pudra bronzanta ELF Sun Kissed

Pudra bronzanta ELF Sun Kissed


Acum vine partea cu incepatoarea. Daca in ceea ce priveste cremele si in general produsele de ingrijire sunt foarte documentata, am trecut pe la dermatologi si cosmeticiene, am citit foarte mult pe tema, am incercat muuulte produse, adica ma simt capabila sa-mi dau cu parerea, in privinta produselor de machiaj (cu exceptia rujurilor, glossurilor, tusului si a rimelului) sunt eternul comentator roman: nu stiu ce vorbesc, dar vorbesc si eu. :)))) In afara de cateva pensule pentru fardul de obraz si pudra compacta nu am incercat altele. Folosesc farduri odata o data pe luna, daca nu descopeream primerul nu cred ca as fi facut-o nici atunci, poate doar in cazul unor evenimente, cand oricum ma duc la un machiaj profi.

Related Posts

10 thoughts on “ELF – parerea unei incepatoare

  1. deci chiar trebuie sa mi cumpar si eu niste produse ELF.prea ieftine si multe pareri pozitive vad!

    1. Roxana spune:

      Da, trebuie sa incerci. Mai vreu si eu niste oje, mai ales nuanta Bubble Gum Pink.

  2. Clarra spune:

    Mi-am comandat si eu pudra Sun Kissed. Abia astept sa vina! Imi place mult cum arata in swatch-ul tau.
    Ojele nu ma incanta pentru ca nu sunt rezistente. Gasesc oje mult mai bune la Golden Rose sau Farmec.

  3. mimi spune:

    “Folosesc farduri odata pe luna, daca nu descopeream primerul?”
    odata se scrie dezlegat in acesc context 🙂

  4. Roxana spune:

    Stiu cum se scrie, insa atunci cand au schimbat modul de scriere din nici un in niciun, am retinut ca au schimbat si o data in odata, indiferent de situatie. Poate ma insel. O sa mai verific.

  5. Gabrielle spune:

    Pe http://www.g-abri-elle.blogspot.com am pus o postare noua, s-ar putea sa te intereseze, check in!
    Te pup! Gabriela

  6. Special Koko spune:

    ai un blog award de la mn 😀

  7. Lady_bird spune:

    De la ELF folosesc doar pensulele, va recomand insa sa le incercati pe cele Studio, acum am vazut ca si gama asta e disponibila la noi, am vazut ca spuneai ca pensula ptr. blush e aspra. Pensulele Studio sunt foarte fine si chiar nu le cade parul, eu imi fac treaba foarte bine cu ele si le spal foarte des pe cele pe care le folosesc ptr.cliente, practic dupa fiecare utilizare, si sunt in stare foarte buna dupa vreo 2 ani. Alte produse ELF nu am folosit, nici ptr. uz personal, mi se par prea ieftine totusi…

  8. Roxana spune:

    Am niste pensule foooarte ieftine acum, le-am gasit in piata dupa ce am scris despre astea. Sunt foarte fine, moi si foarte bune. Am dat pe 4 pensule 10 lei, le-am spalat si de atunci nu mai folosesc altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *