Timp liber

Totul despre sex 2

Am vazut filmul cu mai multe prietene si parerile au fost impartite, mai multe negative decat pozitive, scor 5-2 in favoarea primelor.
Dar mie mi-a placut. Pentru ca m-am dus cu asteptarile potrivite. Se spune ca daca nu ai astepari mari nu ai nici dezamagiri mari. Asa ca am primit exact ceea ce am asteptat: multe multe tinute fabuloase, uneori prea extravagante, uneori iesite total din context (scena in care ele merg in piata locala in timpul calatoriei la Abu Dabhi in sandale cu tocuri de cel putin 12, iar Carrie are nici mai mult nici mai putin decat o rochie de bal), multe tocuri (chiar si in casa fetele poarta tocuri cu lenjerie intima care arata mai bine decat orice rochie de-a mea :))) ).
Ar trebui sa va spun ca a fost si o poveste. Ei bine, nu prea sau nu pentru un film intreg. Dar cred ca nici nu au vrut asta. Mi-a mai placut ideea ca un cuplu sa petreaca o zi-doua pe saptamana separati, timp pentru hobby-urile neagreate de partener. Uitandu-ma la relatiile fericite din jurul meu, am observat ca, desi nu este facut un contract in acest sens, cuplurile respective isi acorda acest timp. Unii chiar in fiecare zi. Fara intrebari si fara reprosuri.

Related Posts

5 thoughts on “Totul despre sex 2

  1. Ruxandra spune:

    Abia astept sa-l vad, probabil saptamana viitoare. In general am citit doar pareri pozitive. Eu oricum am fost un fan al serialului 😉

  2. Roxana spune:

    Si eu am fost un fan al serialului. L-as revedea intruna.

  3. tatiana spune:

    Nu am apucat sal vad, dar sunt marefan al filmului. Am revazut prima parte cat si episoadele de zeci de ori. Ma fascineaza atmosfera

  4. L-am vazut si eu azi. Nu am mai avut rabdare sa apara pe internet. Povestea a fost cam slaba dar tot mi-a facut placere sa le revad impreuna. Este un film destinat celor care au urmarit serialul sau cel putin primul film. Ca tot au intrat in vacanta serialele preferate, cred ca reiau sezoanele de Sex and the city, pentru a 4a oara cred.

  5. Katyna spune:

    Mie mi-a placut filmul, m-a tinut captivata pana la sfarsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *