Timp liber

Unde mergem vara?

Primul loc ar fi Green Tea, o ceainarie care mi-a fost prezentata de o prietena si unde nu am mai ajuns de ceva vreme. Au un ceai verde cu iasomie senzational si o gradina foarte frumoasa.
Verde Cafe, aruncat pe o straduta prin spatele Teatrului Metropolis, in curtea unei case vechi. Nu e chiar cel mai confortabil loc, dar e prefect pentru organizarea unor intalniri calde si fara pretentii. Preturi decente.
Embassy, in Piata Lahovari, muzica pe gustul meu, au si de mancare, inclusiv o pizza foarte buna, o adevarata sursa de inspiratie vestimentara. Fara fitze, doar multe creativitate. Tot in curtea unui imobil vechi. Minusuri: au un frappe foarte prost, servicii slow. Dar restul compenseaza din plin aceste neajunsuri.
Voi unde mergeti vara?
metropotam
Plus: terasa Uniter, un loc rupt de lume si de galagie, linistit, cu mancare buna, oameni normali (cu bun simt), care nu epateaza, muzica non MTV (un mare plus din punctul meu de vedere), verdeata si racoare. Unde se afla: in spatele bisericii Albe,pe strada George Enescu, la nr. 2 – 4

Related Posts

5 thoughts on “Unde mergem vara?

  1. silvia spune:

    mergem la piscina 😀 recomand: Turabo, Bamboo si strandul Moghioros 😉

  2. Roxana spune:

    Si eu vreau la piscina, dar Turabo si Bamboo au piscine foarte mici. La mogioros sigur o sa merg, m-am mutat aproape, ar fi pacat sa nu-l frecventez.

  3. Ruxandra spune:

    Am descoperit saptamana trecut o terasa f faina, langa terasa Carturestilor de pe Magheru. Terasa se numeste Gradina OAR (ordinul arhitectiolor romani) si are un decor deosebit, intr-o gradina cu vegetatie luxurianta si cu multa racoare.

  4. Roxana spune:

    Am auzit de ea si chiar vroiam sa ajung acolo.

  5. Cand trec prin Bucuresti = Starbucks (fana inraita)
    Acasa, in Constanta = Scoica Land, Crush, Ibiza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *