Despre cosmetice organice

Sapun cu iasomie Galador

jasmine-flowerPentru ca imi place mult iasomia, as putea spune ca este ultima mea pasiune in materie de olfactiv, mi-am luat si sapunul cu iasomie de la Galador, mai ales ca nu incercasem deloc produsele lor si am cochetat cu ideea de a le aduce si pe site la un moment dat.
Numai ca miroase a sapun de casa. Mi s-a parut ca nu prea miroase a iasomie prin tipla, dar am zis sa am rabdare sa-l desfac, poate mirosul este mai subtil. Dar nu, miroase fix a sapun de casa, nu simt nici urma de iasomie.
In rest, nu usuca pielea, nu am simitit nevoia de crema imediat dupa dus, face o spuma fina, costa 13,5 lei.
Pentru mine e o dezamagire, ca am suficiente sapunuri naturale, vroaim altul cu iasomie.
Ingrediente: ulei de cocos, ulei de masline, ulei de palmier, ulei esential de (EO&FO mixture) de iasomie (FO), fenicul, tea tree si eucalipt.

Related Posts

25 thoughts on “Sapun cu iasomie Galador

  1. Clarra spune:

    Cand am vazut titlul am sorbit rapid randurile articolului, sperand sa spun in final “Evrika!”. Din pacate m-am “pleostit” repede, ca si tine. Pacat… si eu sunt in cautarea unor sapunuri naturale cu parfum de flori albe…

  2. clara spune:

    va spun cu mina pe inima:
    in general uleiul de arbore de ceai: “taie ” mirosul celorlalte… este foarte tare, dar noi in sapun il punem pentru proprietatile lui antibacter. si dezinfect… se pune la sfarsit pt a nu se pierde din calitate .
    in general dupa 2 luni orice miros de sapun facut la rece isi pierde mirosul 50 %
    eu am sa fac unul si am sa pun ulei esential cantitate dubla sa vedem cat persista mirosul…
    cele pe care le mirosim in comert sunt cu parf. sintetice!
    va inteleg dezamagirea si eu pun destul de mult cand il fac, ca apoi sa l “cert”, dar cred ca nu este destul! stim cat de scumpe sunt aceste esentiale!
    cu proxima ocazie la voi ma voi gandi!

  3. Clarra spune:

    Clara, dar daca tii sapunul intr-o punga de plastic, ambalat ermetic, nu se mentine mai mult timp parfumul? Ca teoretic nu prea mai are unde sa se duca…

  4. clara spune:

    sapunul se ambaleaza in celofan. numai in celofan! acesta are proprietatea de a lasa sa ” respire” sapunul.
    Sunt niste reguli la acest sapun dar numai la cele prin procesul la rece!
    cu mult drag, clara!

  5. silvia spune:

    ufff… si eu speram sa miroasa a iasomie 🙁 I’m a Jasmine lover too!

  6. Roxana spune:

    Pana acum doar cel de Sranrom pe care il gasesti in Plafar miroase a iasomie puternic si frumos. L-a incercat cineva acest sapun http://andreecosmetic.blogspot.com/2010/05/sapun-de-iasomie.html sau aceasta varianta http://www.vianaturalia.ro/sapun-de-alep-cu-iasomie_bio_77/?

  7. Diana spune:

    Dragele mele, sincer, n-am nimic cu cei de la Galador si nici nu prea cunosc cantitatile de UE care se pun intr-un sapun dar 15 ml de ulei esential de iasomie costa 90 USD ! Nu vad cat ulei ar fi putut sa puna ca sa scoata sapunul la 13,5 lei (cu adaosuri cu tot) si mai ales sa tina mirosul plus ca UE de arbore de ceai taie din miros, asa cum zicea Clara…Oh, well..:)

  8. Roxana spune:

    Si eu stiam ca uleiul de iasomie este f scump. Si daca UE de arbore de ceai taie din alte mirosuri, nu inteleg de ce l-au folosit. Ma rog….

  9. Diana spune:

    Pentru ca este antibacterian, antiseptic si duce la vindecarea rapida a taieturilor, zgarieturilor, acneei, cicatricilor, etc. 🙂

  10. Roxana spune:

    da, dar nu toate sapunurile trebuie sa fie antibacteriene si antispetice, poate exista persoane care asteapta de la sapunuri doar hidratare si un sentiment de placere, asa ca mine. 🙂

  11. dana spune:

    Ca nu miroase sapunul a iasomie e una – eu am incercat 2 sapunuri de la Galador in urma recenziilor favorabile pe care le-am tot citit si am avut o surpriza neplacuta – nu numai ca nu miros a parfumul respectiv – dar miroas oribil a sapun de casa !!!!!!!!!!

  12. Roxana spune:

    Da, cam asa ceva.:)))) Sa inteleg ca asta nu este singurul care pute a sapun de casa?

  13. dana spune:

    Daaa , in ambalaj miros frumos – am impresia acuma ca le dau cu parfum deasupra ???!!!! dupa 2-3 folosiri se rupe vraja!!!! Acuma ce sa zic – unele persoane sunt multumite de aceste sapunuri poate sunt eu prea pretentioasa ?? M-am bucurat cand am vazut ce ai scris pe blog, mi-am zis nu sunt singura!!!!!!!
    Adevarul e ca parca nu am vazut vreo certificare bio sau eco pe ambalaj. Deci incet, incet invatam sa cumparam – nu trebuie sa credem tot ce scrie pe ambalaj.

  14. Roxana spune:

    Nu au certificare, dar ingredientele sunt foarte ok. Din pacate multi producatori de produse naturale nu iau in calcul ca sunt destul de multe femei pentru care conteaza si ingredientele dar si alte aspecte ale produsului, cum ar fi sentimentul pe care il avem folosindu-l. Si la ce oferta exista pe piata e normal sa ne ghidam dupa o suma de aspecte. Eu tin cont de ingrediente, ambalaj, miros, pret.

  15. dana spune:

    Ai dreptate – nu conteaza certificarea asa de mult (banuiesc ca asa creste si pretul produsului – pentru o sigla).

  16. Clarra spune:

    Roxana, am primit si eu cadou un sapun Galador cu iasomie si al meu miroase. Are un parfum destul de discret, dar sesizabil, placut.

  17. Roxana spune:

    Miroase a iasomie? Ma bucur, al meu deloc. Te rog sa incerci sapunul cu iasomie de la Sranrom, il gasesti in Plafar, o sa te indragostesti.

  18. mascha spune:

    Parfum bio cu iasomie se gaseste pe cosmeticplant.ro – http://www.cosmeticplant.ro/produs/369/Parfum-Shandrani—Farfalla . De la Galador recomand sapunul cu muguri de pin, un portal catre o padure de conifere 😡

  19. Roxana spune:

    Multumesc pentru link-uri, acum am trecut la sapun cu vanilie Autrepart de la MioBio si sapun cu scortisoara pe care l-am primit cadou.

  20. Miruna spune:

    De Sodasan ce parere aveti? Au doar putin parfum intradevar dar mi-a placut ca nu m-am iritat de la ele asa cum facem de la sapunurile obisnuite.
    Am descoperit si eu recent cosmeticele bio din cauza unor probleme cu tenul si deocamdata sunt extrem de incantata 😀
    Am mai folosit un sampon Organic Blue si vreo 2 creme. Samponul nu face multa spuma insa are un miros de portocala incredibil.
    Eu le-am luat de pe net de la bio-bazar.ro insa le gasiti peste tot. Mi-a placut la ei ca au fost super flexibili si mi-au facut si livrare personala 😉 caci am platit prin transfer bancar. In mod normal trimit prin curier insa fac exceptii pentru zone din Bucuresti.

  21. Cristina spune:

    incearca si sapunurile de aici, au niste forme deosebite
    http://naturafrumusete.blogspot.com/2011/03/sapunuri-emoliente.html

  22. iulii spune:

    nustiu de ce va plangeti. eu am avut acnee, si in 2 luni cu sapunul acesta galador cu miere ma’m vindecat. am fata fina ca de bebelus!!!! imi mai apare cate un cos, dar nu prea :p. bafta, si cu parul, mai bine sanatos si mirositor, decat bolnav ars si urat dar miroase frumos. app. acest produs regenereaza firele de par, varfurile arse, e asa bun, nuj… :-?. eu il recomant 😉 >;ddd<

  23. Roxana spune:

    Sunt de acord ca trebuie sa folosim produsele pentru eficienta lor insa imi doream foarte mult un sapun cu iasomie. Ador iasomia si florile albe in general si este o forma de rasfat un asemenea sapun.

  24. murgoci spune:

    Am cumparat de curand de sapun de ghimbir de la Galador si am fost foarte dezamagita de el, dupa ce te speli pe maini ai pielea tot uscata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *