Produse de machiaj ne-organice

Urban Decay Primer Potion

2271929939_11bea8bcbdEu am auzit de baza de machiaj doar acum vreo jumatate de an. Desi foloseam tot felul de trucuri pentru rezistenta machiajului, cuvantul primer nu exista in vocabularul meu.
Am incercat Sephora Smoothing Primer si am ramas dezamagita, dar mi-am luat inima in dinti si-am incercat primerul de la Urban Decay. Nu de alta, dar nu ma pot machia la niciun eveniment fara teama ca o sa se adune fardul, o sa se-ntinda creionul si grozavii din astea.
Vorba lunga, saracia omului, sa o  scurtam: merita totii bani. Am pleoapele atat de grase incat fardul se strange intr-o ora, creionul devine un fard intins pe toata pleoapa in vreo 3, cand dau cu degetele imi raman unsuroase in mod vizibil. Dar cu primerul asta rezista machiajul impecabil, pana il sterg eu cu parere de rau. Intr-o seara am uitat sa imi dau cu primer la un ochi si m-am machiat asa. As fi vrut sa am o poza de dimineata, sa ma vedeti cu fardurile intinse la un ochi si cu unul impecabil. :)))
Nu ma deranjeaza ambalajul, stiu ca multe fete se plang ca nu se poate folosi toata cantitatea de produs din cauza formei tubului, dar eu am de gand sa-l transfer intr-o cutiuta de balsam de buze, exact ca in poza.
Pentru mai multe detalii tehnice despre Urban Decay Primer Potion, aici.
PS- are un singur dezavantaj pe care l-am observat de-abia aseara. Trebuie intins si uniformizat foarte bine si destul de repede, altfel se usuca si se vad dare.

Related Posts

16 thoughts on “Urban Decay Primer Potion

  1. Epurica spune:

    Ma bucur tare mult ca esti multumita de el 🙂
    Eu tot intr-o cutiuta de la ceva balsam de buze l-am pus, insa din pacate se usuca destul de repede si e destul de dificil de folosit cand e vascos pentru ca se intinde mai greu si lasa niste urme ciudate.
    ps: merci frumos de trimitere 🙂

  2. Iulia spune:

    Uhm, eu nu am nevoie pt ca am pleoapele atat de uscate … Avantaj eu – ca asa-i in tenis :))

  3. Diana spune:

    Si de unde il pot achizitona in Bucuresti?

  4. Alexandra spune:

    De unde l-ai cumparat?

  5. Roxana spune:

    Din Sephora, odata cu paleta Book of Shadows II. Dar o sa mi-l iau de pe vreun site cand se termina.

  6. Roxana spune:

    @Diana din pacate separat nu se poate cumpara de nicaieri din Bucuresti. Doar online din alta tara.

  7. mariana spune:

    si eu am aceeasi problema:pleoape unsuroase. nu-mi statea niciun fard mai mult de o ora. mi-am cumparat too faced shadow insurance, 58 lei, de la Sephora Magheru. foarte bun. nu stiu cum de nu am folosit un primer pana acum?! e excelent, dat in cantitati ff mici, altfel…mai mult rau face machiajului.

  8. Roxana spune:

    Intelesesem ca Too Faced nu e asa de bun pentru pleoape grase, acum nu stiu ce sa mai cred. Iti rezista machiajul mai mult de 8 ore, nu?

  9. Da, e bun. Sunt de acord si isi merita banii. Si tu ai paleta? 🙂 E foarte tare nu? Care e nuanta ta preferata? Eu ador movul din paleta dar si rozul.

  10. Roxana spune:

    Si mie imi place mult rozul. Am vazut un machiaj la Dior, un fard pastelat pe pleoape (verde menta sau lila) cu ruj rosu-orange doar tamponat pe buze si mat, dar eu l-am adoptat cu rozul asta si e superb. Imi plac toate nuantele, in afara de Jinx, Flipside si Homegrown.

  11. Epurica spune:

    Roxana, cred ca depinde mult de cat de uleioase sunt pleoapele. Eu am o gramada de prietene cu pleoape uleioase care se inteleg bine cu Too Faced. La mine n-a fost la fel de bun ca Urban Decay. Dar daca as fi testat cel de la Too Faced prima data cred ca as fi fost multumita…

  12. Roxana spune:

    Nu vreau sa mai testez nimic. Te cred ca depinde de cat de uleioase sunt pleoapele. La mine ramane hartia igienica uleioasa si poti sa iei grasime de pe ele cu degetul. Asa ca nu mai risc, acum ca l-am gasit pe asta. :)))

  13. Diana spune:

    Am primit pachetul de la tine:) Laptele de corp e mirific ! Multumesc ! :*:*:*

  14. Roxana spune:

    Ma bucur ca-ti place. In balsamul de buze poti sa topesti diferite uleiuri esentiale, in functie de gusturile tale.
    Astept parerea detaliata pe blog. :))
    Te pup.

  15. Diana spune:

    Cred ca am sa-l las asa, imi place prea mult. Initial puteam sa jur ca are miere de albine in compozitie dar am vazut in descriere ca, de fapt, e ceara de albine. Cu asta am sa ma dau cand ma vad cu “el” ca nu-i place sa ma pupe cand am ceva “chestii scarboase” – cum zice el pe buze 🙂
    Am inteles, sa traiti:)

  16. Roxana spune:

    La Balm trebuie sa respecti cu sfintenie termenul de 6 luni de la deschidere si sa-l tii in frigider la temperaturi mai mari de 30 grade, asa ca nu economisi, foloseste-l cu incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *