Povestiri, nimicuri, incercari, intamplari...

Buna dimineata!

Buna dimineata soare!
BUNA DIMINEATA CERULE!
Buna dimineata verdeata!
Buna dimineata lumina! Lumina sticloasa de primavara, transparenta ca o picatura de ploaie si racoritoare ca un cub de gheata.
Buna dimineata norilor!
Buna dimineata aerului de primavara cu miros de pomi infloriti, aer pentru care stau pe loc ca sa-l simt mai bine cand imi invadeaza narile.  Un aer dulceag de primavara, un aer de noi inceputuri, plin de speranta ca vom face altceva.
Buna dimineata petalelor dansatoare ce se scutura usor din pomisori si firelor de iarba ce cresc nevazute de ochii nostri impietriti si setati sa vada numai ce trebuie vazut.
Asa mi-am spus buna dimineata azi si i-am mai spus unui prieten drag si va spun si voua!
Am innebunit!

8 thoughts on “Buna dimineata!

  1. raluka spune:

    BUNA DIMINEATA!!!!!CE FRUMOASA-I VIATA!!!!!:)

  2. Diana spune:

    Buna dimineata, scumpo!:)

  3. Simona spune:

    Buna dimineata! Nu, nu ai innebunit, abia acum incepi sa fii sanatoasa :-). Mi-ai facut pofta de stat pe iarba sub un copac inflorit.

  4. Gaby spune:

    Bună dimineaţa! Sau bună seara, că eu sunt mai cucuvea aşa 🙂

  5. Roxana spune:

    Eu as merge desculta prin parc, pe iarba catifelata si moale, dar nu ne lasa idiotii astia, pentru ca ar trebui sa s-o ingrijeasca mai mult.

  6. Gaby spune:

    Stai că ştiu eu unde poţi merge desculţă pe iarbă! În parcul Izvor. Acolo merg eu şi este divină iarba, au pus gazon anul trecut şi este moale şi mişto.

  7. Roxana spune:

    Multumesc pentru info, chiar o sa ma duc.

  8. mihai spune:

    Prima zapada la Cluj…
    Iubesc iarna, si prima zapada mi-a facut ziua mai buna de la prima ora, la fel ca o dimineata insorita de vara.
    In dimineata asta cand m-am trezit si am vazut alba afara am inceput sa zambesc necontrolat si sa ma bucur ca un copil mic cand primeste dulciuri.
    Mie iarna tot timpul imi trezeste un sentiment de apropiere, apropiere intre oameni. Iarna uneste oamenii.
    Cred ca inca de la inceputurile omenirii iarna (frigul), a adus oamenii mai aproape, intai cu scopul de a se incalzii unu de la altul. Dar se pare ca asta facut ca intre oamenii sa se creeze o legatura mai puternica. S-a pastrat in continuare iar traditile sunt exemplul cel mai relevant pentru a demonstra asta.
    De sarbatorile de iarna lumea e mai unita, toate evenimentele necesitat activitatea de grup, de la cina in familie, mersul la colindat in toate formele lui sau adunarile traditionale in sezatoare.
    Se mai aduna lumea si la celelalte sarbatori dar in cazul Craciunului sentimentul de apropiere este mult mai puternic. Oamenii isi fac cadouri, isi viziteaza apropiatii, isi ureaza cele bune si sunt mai sinceri unii cu altii.
    Totul e mai pur mai strans iar atmosfera este plina de dragoste.
    ….mi-am baut cafeaua si mi-am fumat prima tigara afara…nu simteam frigul…peisajul alb m-a facut sa imi amintesc de cei pe care ii iubesc. Imi venea sa sun pe toata lumea sa le dau vestea primei zapezi, sa imi impartasesc entuziasmul, sa zambesc tuturor de dimineata.
    Astazi frigul nu m-a putut face sa stau incruntat sau somnoros…astazi zapada mi-a spalat orice sentiment de grija sau tristete…astazi vreau sa zambesc…astazi vreau sa iubesc…sa ma bucur de cele mai mici lucruri…si sa imapartasesc cu toata lumea bucuria mea…
    ….azi iubesc pe toata lumea…zambiti va rog! 🙂
    Buna dimineaza !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *