CCA (Cosmetice cu Chimicale Analizate), Produse de machiaj ne-organice

Cel mai bun rimel pentru volum

2000 CaloriiAm fost in cautarea celui mai bun rimel si atat, insa mi-am dat seama ca exista intr-adevar cel mai bun rimel pentru diferite efecte: volum, curbare, alungire, separare. Asta nu inseamna ca de fiecare data folosesc patru mascara diferite sau ca nu exista si produse care fac mai multe deodata.
Desi imi achizitionasem deja doua si am inca unul pe drum, am gasit in peregrinarile mele pentru cadouri o oferta de nerefuzat la Sensiblu: un rimel (stiu ca asta este firma, insa mi-e tare greu sa-i zic mascara, desi incerc) 2000 Calorii plus un rimel False Lash Effect de la Max factor, 64-65de lei. Asa ca am le-am cumparat cadou, dar cum nu am ajuns sa ma intalnesc cu destinatara cadoului nici azi, am incercat eu unul mai intai. Citisem de 2000 Calorii ca este preferatul make-up artistilor, imi plac mult produsele de la Max Factor, il incercasem in farmacie si mi se paruse foarte bun, dar nu este acelasi lucru ca atunci cand il folosesti linistita la masuta ta de machiaj. 2000 de Calorii este uauu! Cu o singura aplicare am volum, separare si curbare. Muuuult volum si are o periuta foarte usor de folosit. Nu curge nici dupa 12 ore petrecute in club (de Revelion a rezistat eroic in conditii nefavorabile de fum, caldura, agitatie) si este foarte intens. M-au intrebat toate prietenele cu ce m-am dat si acum trebuie sa ajung sa le cumpar si lor.
Cu doua aplicari am mai mult volum si o privire intensa. Nu pot sa spun ca nu alungeste sau ca alungeste pentru ca genele mele sunt lungi si atunci nu imi dau seama. Desi lungi, daca nu le curbez cu mascara sau cu un cleste (operatie pe care nu am incercat-o, sunt sigura ca la cat de indemanatica sunt, clestele ar sfarsi direct in irisii mei maro si nu sunt sigura ca lor le-ar placea), genele sunt ca o streasina dreapta, prin urmare invizibila, asa ca sunt tare fericita ca pensula nu este suficient de mica pentru a fi manuita cu usurinta, chiar si spre coltul extern al ochilor.
Se curata usor cu un demachiant normal. Se curata usor cu demachiantul meu normal, care este un ulei demachiant, asa cum am mai povestit.
Pret: in functie de magazin. L-am gasit la Sensiblu cu 28 lei, 41 la Sephora.
Exista in mai multe variante de culoare sau forma a periei. Eu il am pe cel din imagine, negru, cu perie dreapta.
De False Lash Effect nu m-am atins, dar sunt tare curioasa. Noroc ca maine reusesc sa-i dau cadoul si nu trebuie sa ma mai chinui si sa ma abtin. Nu va speriati, intre timp am cumparat alt 2000 de Calorii, sa-i dau unul nou :)) .

Related Posts

10 thoughts on “Cel mai bun rimel pentru volum

  1. Ana-Maria spune:

    Multam’ de pont.Chiar ma interesa o mascara buna , ami ales ca nu ma numar printre persoanele cu gene lungi…

  2. RALUKA spune:

    rimelurile max factor sunt cele mai bune din univers..incearca si masterpiece max cand ai ocazia,pentru mine el este idealul de mascara,desi promit sa-l cumpar si sa-l testez si pe acesta(curiozitatea nu-mi da pace!!!!!;)))

  3. Roxana spune:

    @ Ana-Maria, cu placere.
    @ Raluka, o sa-l incec, curiozitatea este a doua natura pentru mine.

  4. tatiana spune:

    M-ai facut curioasa cu rimmel-ul asta desi nu sunt fan mascara, findca am genele f lungi si mi se pare ca nu mi-ar sta bine cu ele incarcate chiar daca e vorba de putin rimmel. Pup. Mersi pentru informatii!

  5. Roxana spune:

    Nu incarca genele doar cu o singura aplicare, chiar deloc.

  6. carola spune:

    O sa-l incerc cu prima ocazie, imi plac produsele Max Factor, eu ma impac de minune si cu Maybelline, sunt f bune si costa putin 🙂

  7. silvia spune:

    şi mie îmi place 2000 calorie. a fost mascara mea preferată multă vreme.. luna asta am luat-o din nou căci a fost cadou la revista Beau Monde 🙂

  8. Roxana spune:

    Silvia, imi pare bine de cunostinta 🙂 Am deja doua prietene care si l-au luat dupa ce m-au vazut machiata cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *