Povestiri, nimicuri, incercari, intamplari...

Madonna, o gospodina in D&G

Madonna prepara o portie de spaghete pe care le si manaca, dupa care spala vasele. E ceva gresit in imaginea asta si totusi aceasta reprezinta noua campanie pentru colectia de primavara-vara 2009 a casei Dolce&Gabbana. Cei trei sunt foarte buni prieteni, iar Madonna i-a inspirat in permanent pe creatorii italieni.
20091216_madonnatable_560x375
Fotografiile realizate de nu mai putin celebrul Steven Klein dezvaluie o Madonna sexy si voluptuoasa, ca pe la mijlocul anilor 90, un look pe care eu l-am adorat. Nu cred ca o gospodina italianca, oricat de sexy ar fi s-ar apuca sa faca de mancare si sa spele vasele imbracata intr-o rochie mulata cu imprimeu leopard, dar de cand campaniile de promovare sunt realiste?
20091216_madonnadishes_560x375
Inspirate din clasicul cinematografiei italienesti a anilor ’50 Belissima in regia lui Luchino Visconti, fotografiile alb-negru vor aparea pentru prima data in exclusivitate in Vanity Fair Italia, numarul din ianuarie.
Pentru mine arata superb si demonstreaza ca poti sa faci orice iti doresti, la orice varsta. Exagereaza unoeri, dar tot o ador. Chair daca nu cred ca manaca paste. :))
20091216_madonnapasta_560x375

Related Posts

6 thoughts on “Madonna, o gospodina in D&G

  1. Robotzelu' spune:

    am impresia ca nici nu prea erau paste 🙂 Recuzita probabil au realizat-o din ceva plastic bio-oxo-degradabil si niste vopsea non-toxica … ca nu cumva sa fie tentat cineva sa se infrupte din pastele Madonnei :))

  2. tatiana spune:

    Imi place ideea campaniei. Cred ca ar fi foarte placut pentru cei care sunt in preajma noastra sa ne gaseasca in bucatarie cocalind in tinute atat de sexy si atat de aranjate. Putin probabil in practica totusi. Sarbatori Fericite!

  3. Roxana spune:

    In afara de faptul ca sunt fan Madonna, imi place foarte mult sa gatesc. Si imi imaginez o bucatarie mare, foarte bine utilata in care eu gatesc pentru prieteni, imbracata elegant si degustand un vis rosu sec, fara transpiratie sau mirosuri neplacute. Se poate, trebuie doar sa gasesti retetele potrivite. Eu am gasit cateva si caut in continuare.

  4. ColourCatcher spune:

    huh … ? de ce oare cand ma gandesc la Madonna, nu pot sa ma gandesc la gospodina ?
    Nu cred ca are vreo tangenta cu bucataria, oalele, cratitele sau ce mai vreti voi …
    Eu zic ca Madonna e facuta pentru muzica si ce mai facea ea inainte de muzica (fara suparare … inca are cu ce …). Noi sa fim sanatosi, ca boala vine singura !

  5. Roxana spune:

    Nici eu nu cred ca are tangenta cu oalele si tigaile, insa nici ceea ce-mi inspira campania nu are legatura cu oale si tigai, ci cu altceva care sigur inseamna Madonna. 🙂

  6. Gamine spune:

    Nu va puteti bucura de o sedinta foto a ei? Normal ca nu gateste, la cati bani are, insa e placut sa o vezi in astfel de ipostaze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *