CCA (Cosmetice cu Chimicale Analizate)

Mavala, mici delicii coloristice si cel mai bun top coat

polish_mini_colour_mexico_30_lSunt fan Mavala. Imi place si OPI, insa gasesc produsele decat in saloane, Sephora si la Top Line. Ori cum eu stau undeva pe langa Obor, rareori imi  fac drum prin respectivele zone si oricum nu de cate ori am chef de o oja noua, intr-o culoare mai mult sau mai putin tipatoare (eu le numesc culori puternice, care imi reflecta personalitatea, barbatii si mai multe prietene au o reactie fizica destul de graitoare, zic eu: intorc capul in alta directie atunci cand le bag minunatiile mele sub retinele lor sensibile si delicate). mavala freshy
Un motiv in plus e ca in drumul ce nu se mai termina spre casa, trec pe langa Sensiblu, unde au Mavala la casierie. Si au formatul acela economic, o sticluta mica (argumentez eu ca oja nu va mai avea cand sa se usuce, pentru ca o voi  termina inainte) de 45ml la doar 17 lei. Nu e mare diferenta fata de OPI, insa atunci cand dau 17 lei pe o oja pe langa 40 de lei pe 10 ml, mi se pare mai putin. Un pret mai mic este mai mic. Si asa pot sa colectionez muuuulte culori care sa se veseleasca impreuna in gentuta mea de manichiura.
Unde mai gasim tot de la Mavala un ulei pentru cuticule (cu ulei de jojoba si vitamina E) si un top coat cu acryl, Colorfix,  care este cel mai minunat (nu ma certati, stiu ca nu are grad de comparatie, dar nu i se potriveste doar minunat) dintre toate minunatele top coat-uri/lacuri de uscare rapida/protectie/stralucire. In conditiile in care imi folosesc mainile in activitati nu tocmai delicate, oja colorata rezista fara sa se ciobeasca 4 zile. Pentru “moi” este un record. Iar luciul este senzational, o sa-i fac poze urmatoarei manichiuri. Inainte sa descopar acest minunat top coat eram de parere ca orice lac bun functioneaza pe post de lac protector si lucios, dar nu este adevarat. Nu se compara cu ce am avut pana acum.
Oja se intinde foarte usor, sunt necesare doua aplicari intre care eu las 2-3 minute pentru o mai mare aderenta si rezistenta. Pana acum nu mi s-a intarit niciuna in sticluta, desi am culori si de anul trecut pe care inca le folosesc. Nu si-au schimbat nici macar textura, insa am grija sa nu las sticluta desfacuta mai mult decat este necesar. Ce imi place foarte mult este ca ojele au bilute inauntru si se amesteca foarte bine. Mi-am format un tic, dupa ce termin de dat unghiile de la o mana inchid sticluta si mai amestec oja. Mi se pare ca se intinde mai usor dupa, la cealalta mana.
Bonus: ojele Mavala nu contin parabeni, ftalati, formaldehide, metale grele.
Detalii tehnice
Ojele: 5ml, 17 lei
Top Coat-ul: 10 ml, 37 lei
Uleiul pentru cuticule: 10 ml, 34 lei
Un articol despre gelul pentru indepartarea cuticulelor gasiti la Be Beautiful.

Related Posts

8 thoughts on “Mavala, mici delicii coloristice si cel mai bun top coat

  1. Nu am folosit, dar voi incerca.
    Interesant blog, l-am adaugat la linkurile mele.

  2. Ioana spune:

    Lacul de protectie si uscare pare interesant, insa ojele sunt scumpe. Gasesc la Obor oje de la Kallos mult mai ieftine si au culori frumoase.

  3. suna bine, n-am incercat niciodata mavala dar o sa ma uit mai atent in farmacii dupa ele. si mie-mi place ca-s micute, sticlele mari gen opi niciodata n-apuc sa le termin. daca ai oje uscate in sticla sau care au devenit mai vascoase decat ar trebui, tot mavala are un diluant special, torni cateva picaturi si oja e iar ca noua (e singurul produs de la ei pe care l-am incercat).
    daca vrei sa incerci opi, pe ebay sunt cateva boutique-uri care au toata gama (si de obicei si alte bunatati gen essie, china glaze). la sephora e frustrant ca au atat de putine culori fata de ce poate opi sa faca… eu mi-am comandat cateva oje de pe ebay, au costat cam 30 ron sticluta, cu tot cu transportul international. in mod normal ajung destul de repede, pentru ca-s pachete f mici.

  4. Roxana spune:

    Multumesc pentru informatii. Nu ma descurc deocamdata cu Pay Pal, inca nu stiu cu ce se mananca. Nu doar ca se usuca, dar ma plictisesc de culoare si nu-mi vine sa-mi cumpar multe, multe cand dau 40 de lei pe una.

  5. laura spune:

    ador culorile, ador culori cat mai variate la oja, dar recunosc ca nu am auzit de Mavala, o sa ma uit dupa ele insa ai putea sa-mi spui, pana ajung la o farmacie, ce alte culori au in gama? Multam

    1. Roxana spune:

      @ Laura, au tot feul de culori de la pasteluri pana la un mov inchis ( e una dintre preferatele mele, in sticla pare putin sidefata dar pe unghie nu se vede), rozuri, bordo, albastru, maro, negru, visina putreda, etc. Uite un link cu paleta lor de culori http://www.mavala.com/indexphp.php?id=10&prod_id=21

  6. amalia spune:

    Mavala are in jur de 100 de culori diferite
    Nu stiu unde ai fost tu
    Eu cumpar la Unirea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *