Despre cosmetice organice

Sampon bio antimatreata cu salcie Cattier

salcie Marturiseam ca am facut cojite/matreata cu samponul Kallos. Cum am scapat?
Cu samponul cu extract de salcie de la Cattier. S-a dovedit o alegere foarte sanatoasa, face si spuma, mai ales la a doua aplicare. Nu trebuie sa va asteptati la rezultate de la prima folosire, asta nu se intampla cu niciun produs. Insa eu am scapat de cojite si mancarimi ale scalpului dupa 4 bai.
Cel mai tare ma incanta mirosul. Va lace sa mirositi pufisorii de salcie de-abia inmugurita, primavara pe malul unei ape? Va place mirosul acela dulce si usor, aerat si primavaratec, mirosul de verde si de acadele sau de zahar candel? Mereu imi imaginez ca e primavara si stau sub o salcie de-abia inmugurita cand ma spal cu samponul Cattier.samponantimatreata

Bonus: da volum parului, aspect care pe mine m-a enervat putin, pentru ca volum am de dat si eu il cumintesc de obicei; nu aspreste firul de par, asa cum am patit cu toate celelalte produse petru indepartarea matretii. L-am incercat odata chiar fara balsam si parul a fost matasos, nu s-a incurcat.
Trebuie aplicata o cantitate normala de sampon pe paru umed la radacina si masat foarte bine. Prima data nu face spuma. Lasati sa actioneze 1-2 minute, clatiti si aplicati din nou o cantitate mica de sampon pe care ati frecat-o initial intre palme. Am observat ca asa face mai multa spuma. Lasati din nou 1-2 minute sa actioneze.
Ce produse eficiente in lupta cu matreata/cojitele ati folosit?

Related Posts

5 thoughts on “Sampon bio antimatreata cu salcie Cattier

  1. Vali spune:

    Eu ma inteleg cel mai bine cu Head&Shoulders, imi place foarte mult si numai cu el ma inteleg bine.

    1. Roxana spune:

      Vali, Head&Shoulders creeaza dependenta. Dar cunosc multe persoane pentru care este eficient si nu ar renunta la el.

  2. Gaby spune:

    Am avut probleme asemanatoare dupa o vara petrecuta la mare si am folosit Ducray Selgel pentru matreata uscata la recomandarea dermatologului. Pentru intretinere folosesc tot un sampon de la ei, insa intr-adevar samponul anti matreata imi usca parul foarte tare,

  3. Mamica Bio spune:

    Am vazut produsele Cattier la Plafar si mi-au placut. Felicitari, e foarte bine ca oamenii sa le poata gasi si in magazine!

  4. Roxana spune:

    Multumim. Si noi ne bucuram ca din ce in ce mai multi oameni iau contact cu produsele bio si sunt interesati de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *