Fără categorie

Avem un concurs cu Babydex

Voi la ce va uitati in primul rand cand cumparati samponul, crema, sapunul pentru bebelus? Ce produse va inspira incredere, ce evitati cu orice pret?
Lasati un comentariu la acest articolul de pe babydex sau scrieti o postare pe blogul dvs., mentionand „Articol participant la concursul Babydex-Biobeauty” si puteti castiga un set de produse cosmetice bio pentru copii Pure Potions si un set Mambino, ambele oferite de noi.
Concursul este deschis pana la data de 22 noiembrie a.c.

Related Posts

3 thoughts on “Avem un concurs cu Babydex

  1. Clarra spune:

    Cum se alege castigatorul? Prin tragere la sorti sau conteaza calitatea postarii?

  2. Roxana spune:

    La comentarii se alege prin tragerea la sorti, iar pentru postarea pe blogul propriu cu link catre noi, dupa calitatea informatiei.

  3. mama_de_bobo spune:

    Din postura de mama , va spun ca adoram mirosul dulce al pielii puiului meu in primele zile. Era un miros de crud , de proaspat…Mai tarziu, am inceput cu manute murdare de balute, cu fata plina de mancare…:)) Trebuia curatat cu ceva mai mult decat apa pura , dar in acelasi timp cu ceva ce sa nu ii afecteze.Pielea si scalpul bebelusului sunt foarte “pretentioase” . Curat inseamna sanatos , iar produsele folosite , in primul rand trebuie sa fie ” sanatoase”. Desi putin mai scumpe ,am fost foarte multumita de produsele naturale ( bio ).Avand o piele ceva mai uscata, am cautat intodeauna produse care sa hidrateze in mod natural, fara multe chimicale.Desi a crescut acum puiul meu, nu mai este un bebelus, continui sa i aleg cu mare grija mai ales sapunul si crema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *