CCA (Cosmetice cu Chimicale Analizate)

Kallos, ne minunam prea usor

Inainte de a folosi cosmetice organice am incercat tot felul de alte cometice. Imi place sa le schimb, sa incerc ce apare nou pe piata si nu ma orientez dupa pret ci dupa recomandari, etichete, cercetari pe net.
La recomandarea stilistei mele am incercat noua gama de la Kallos, cea cu ambalaj alb simplu, cu niste buline colorate. Mai folosisem Kallos inainte, masca cu placenta– despre care am gasit multe pareri pozitive- si a fost foarte buna. Asa ca am incercat din tot sufletul noua gama. Mi-am luat samponul pentru toate tipurile de par si masca pentru par uscat si vopsit. Gramajele absolut ademenitoare: 500 ml de sampon 6 lei si 1 litru de masca 13 lei. Ce mai, o nimica toata. Nu mi-au placut in mod deosebit.
– Trebuia sa pun o cantitate mare de produs pentru a obtine vreun efect.
– Masca nu imi hidratata parul, iar samponul mi-l lasa foarte incurcat si aspru.
– Daca mai actionam cu vreo sursa de caldura, ondulator, uscator sau placa, parul exploda pur si simplu.
Am mers inainte, m-am gandit ca mi se pare. Si dupa 3 saptamani a intervanit marea mea problema: coji pe pielea scalpului, mancarimi insuportabile si rani cauzate de acestea.
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul.

Related Posts

10 thoughts on “Kallos, ne minunam prea usor

  1. Gaby spune:

    Ştia tanti aia de la magazin ce ştia când mi-a recomandat-o pe cea cu placentă, nu? Oricum, un sfat primit mai demult pe care l-am urmat a fost ca dacă am găsit un şampon cu care mă înţeleg bine, să-l folosesc pe acela, să nu schimb şamponul prea des.

  2. Roxana spune:

    Ma plictisesc repede si imi place sa incerc produse noi tot timpul. Dar uneori dau gres. 🙂

  3. natty spune:

    si eu am incercat masca latte de la kallos – imi place mirosul foarte mult dar intradevar efectul e aproape zero – asa ca m-am intors la lush care intradevar are niste masti hranitoare si care imi fac parul moale.
    De kallos nu mai vreau sa aud desi masca o mai am si o folosesc din cand in cand pentru mirosul ei de caramele cu lapte 🙂

    1. Roxana spune:

      Eu le-am aruncat pe ale mele, asa de suparata am fost.

  4. Gaby spune:

    Şi eu mă plictisesc repede, este groaznic să mă conving să nu iau mereu chestii noi doar ca să combat monotonia.

  5. Roxana spune:

    Stiu ca exista mostre, insa eu nu ma pot convinge de efectul lor dupa o singura folosire. Cel putin la sampon, unde nici nu-mi ajunge o mostra pentru o singura folosire pentru ca am parul bogat, trebuie sa ma spal cel putin de 3 ori cu un produs pentru a observa efecte.

  6. nu pot sa imi iau kallos cand il vad la jumatate de litru.
    frumos blos si ador template-ul asta cu maci 🙂

  7. Roxana spune:

    Si eu ador macii.
    Multumesc la fel.

  8. virginia spune:

    masca latte am folosit o si eu. mirosul, mi a placut initial, dar la cateva folosiri a inceput sa ma enerveze….prea e dulce.Efect-nu, mi se pare k e un fel de balsam, dar,totusi, cam diluat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *