Produse de machiaj ne-organice

Ajutoor, caut cel mai bun rimel!

Ofer drept recompensa recunostinta mea eterna. Am incercat L’Oreal, Nivea (pe care mi l-a adus cineva din Germania si nu se gaseste la noi), Burjois, Maybelline, Rimmel, Lancome (de la o prietena), Pupa, Max Factor. In topul preferintelor mele este Nivea care imi facea genele dese si curbate intr-un mod natural. Nu se strangea, era usor de aplicat.
Stiu ca rimelul are si el mai multe scopuri: alungire, indesire, curbare, etc. Eu vreau unul foarte bun indiferent de ce face.
Astept pareri.
PS -ian 2010- am gasit cel mai bun rimel pentru volum.

Related Posts

14 thoughts on “Ajutoor, caut cel mai bun rimel!

  1. Sorina spune:

    Buna Roxana,
    Eu folosesc rimelul de la MAC Cosmetics si sunt multumita de produsele lor.
    Mi le aduce cineva de afara, nu stiu daca se comercializeaza in romania.
    Le poti comanda de pe site-ul:strawberrynet.com
    O zi usoara,
    Sorina

    1. Roxana spune:

      Multumesc. Am auzit si eu ca produsele de la MAC sunt bune. Nu exista in Romania.

  2. eu folosesc demult helena rubinstein lash queen. aspectul e mai degraba natural, dar nu incarca, nu lipeste genele, se demachiaza usor si nu irita ochii. mereu sunt tentata sa-l schimb si dupa ce testez 2-3 chestii tot pe asta mi-l cumpar. am mai avut un diorshow care mi-a placut, ala era mai spectaculos ca efect dar peria e mare-mare, cam greu de aplicat cand te grabesti.

  3. camelcutza spune:

    incearca rimmel sexy curves sau volume maxx,mi se par cele mai buna,eu am vazut stand mac la sephora,parca,sper sa nu ma insel.

    1. Roxana spune:

      Am fost la Sephora insa nu au MAC deocamdata.

  4. Adina spune:

    Buna! M-am tot gandit la un rimel care sa fie “cel mai bun”… Dar nu stiu ce inseamna “cel mai bun”. Cred ca depinde ce vrea fiecare de la el. De exemplu, daca vreau sa am ditamai genele folosesc ala de la L’Oreal cu 2 capete – alb si negru. Daca vreau ceva mai normal, ma dau cu unu de la Lancome… si amandoua sunt foarte bune.
    Chiar vreau sa intreb si eu aici: e vreun rimel mai “bio” asa pe la noi? Ca as incerca si machiaj, nu numai creme, sampoane etc. Biobeauty o sa aduca si ceva machiaj?

  5. Clarra spune:

    Pentru mine cel mai bun a fost Deborah Definitive Volume. Desi se spune ca e pentru volum, sa stii ca face de toate: separa, alungeste, arcuieste, da volum. Costa aproximativ 35 ron.

  6. Roxana spune:

    Nu am folosit deloc produse de la Deborah pana acum, o sa incerc pana imi vine rimelul de la MAC.

  7. Roxana spune:

    Sper sa aducem in curand si produse de machiaj, dar sa gasesti produse bio la niste preturi decente este o aadevarata incercare. Machiaj bio gasesti in magazinele Natural Paris. Doua s-au inchis, stiu sigur ca mai este nul in Dorobanti.

  8. lavy spune:

    Lancome Hypnose…cel mai tare!

  9. virginia spune:

    max factor-false lash effect ! E super super super! cu o aplicare-gene separate, lungiiiiiii, negre & curbate ( desi eu am gene drepte) , cu 2 aplicari–gene suuuuper lungi, groase ( dar nu picioruse de paianjen) si curbate.Rezista peste 30 de ore (testat personal), nu se intinde .Si un pret super ok.

  10. Roxana spune:

    In asteptarea celui de la MAC, mi-am cumparat din Sephora un rimel de la Cargo si rimelul recomandat de Clara de la Deborah. Insa 30 de ore? Uau! Cred totusi ca trebuie sa mai astept putin pentru ca durata reala de viata a unui rimel este de vreo 6 luni, asa ca nu pot sa am trei desfacute.

  11. mary spune:

    eu am incercat multe marci,insa intotdeauna m-am intors la colossal de la maybelline.mi s-a parut cel mai bun pt genele mele.eu am genele mai scurte si imi place ca le alungeste foarte mult.nu incarca,nu lipeste,da genelor un aspect natural.sora mea are zepter parca si e foarte multumita de el.

  12. Roxana spune:

    @ Virginia, am gasit intre timp un pachet promotional de la Max Factor, cu un False Lash Effect si un 2000 Calories. Pentru ca ramasesm imperionata de recomandare l-am luat pentru a-l face cadou, insa le-am testat eu inainte si ambele sunt superbe. Dar o sa i le dau prietenei mele, asa cum spuneam nu pot sa tin atatea mascara desfacute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *