Cosmetice preparate acasa

Exfolierea tenului

Cattier - gommage-argile-blanche-100mlSunt tare racita si nu am chef de nimic. Raceala clasica: nas infundat, usturime in gat, durere de cap, moleseala, etc. Si vazandu-mi fata de om racit in oglinda, “o fata palida”, lipsita de tonus, m-am gandit sa ma exfoliez. Cum chef nu am -am mai zis asta, nu?- nu mi-am preparat niciun scrub deosebit, am folosit exfoliantul bio pe baza de argila alba si aloe vera de la Cattier. Usor de aplicat -direct pe fata-, il masezi 2-3 minute si clatesti cu apa calduta. Si mi-a mai venit un pic de viata, dupa ce am vazut tenul mai luminos asa ca i-am pregatit si o masca din ce am gasit prin casa: cateva picaturi de ulei de jojoba Cattier, un galbenus de ou de prepelita (nu conteaza ce tip de pasare a facut oul, eu din asta aveam), miere cu propolis si cateva picaturi de suc de portocale proaspat “stoarse”.
Si m-am “infrumusetat” si saptamna asta.
Astept pareri despre alte produse exfoliante de-a gata.
PS- pentru primele trei pareri legate de exfolierea tenului acordam o reducere de 50% la comandarea exfoliantului.

Related Posts

3 thoughts on “Exfolierea tenului

  1. Gaby spune:

    Imi place sa-mi exfoliez tenul cu diverse scruburi. Am senzatia ca mi-l lasa mai luminos.

  2. Andreea spune:

    Eu cel mai des imi exfoliez tenul cu tarate de grau: imi ud palmele, apoi imi lipesc de palmele ude tarate si fac miscari circulare pe fata. Imi lasa tenul foarte fin. Problema este ca imi mai intra tarate in par si le scot mai greu. Un exfoliant gata facut nu am incercat inca deoarece nu am gasit ceva sa ma atraga (am tenul dificil si cu probleme). Luna viitoare insa vreau sa incerc exfoliantul de la Cattier cu argila. Sper sa fie produsul mult asteptat.

  3. Roxana spune:

    Si eu imi exfoliam tenul cu tarate de grau amestecate cu miere. Insa avand la indemana Cattier mi-am schimbat rutina. Te rog sa mentionezi la observatii reducerea de 50% in momentul in care comanzi. Si noi speram sa fie produsul mult asteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *