Povestiri, nimicuri, incercari, intamplari...

Madonna la rece

maddieNu exista nimic in legatura cu show-ul proriu-zis sa nu-mi fi placut. Nu stiu daca a fost 100% live, de fapt cred ca a avut si banda peste voce dar a si cantat. Avand in vedere ca a dansat de-a rupt, s-a schimbat de nu stiu cate ori, e normal sa aiba un ajutor. Dar a cantat, pentru ca stiu foarte bine cum suna melodiile la TV si stiu cum s-au auzit aseara. Dar nu asta este dilema mea. Desi am vazut ca multi artisti romani de care eu nu am auzit, sa-mi fie iertat, poate sunt valori, si-au dat cu parerea asupra calitatilor ei vocale si a performantelor sale live. Cu siguranta nu este cea mai buna voce, dar niciunul dintre sustinatorii ei nu pretinde asta si cred ca nici ea, nu danseaza ca Michael Jackson, dar este o femeie cu o cariera constanta de-a lungul a 28 de ani. Si pentru asta o admir. Admir perseverenta, ambitia, admir inteligenta, curajul, spiritul inovator, puterea de a descoperi si de a incerca si multe altele. Cu vocea ne nastem, dar pentru restul trebuie sa luptam. Nu uitati o veche zicala romaneasca “1% inspiratie, 99% transpiratie”. Zic ca are 1% inspiratie (= talent). In ceea ce priveste munca nimeni nu poate nega un adevar absolut: munceste de-i sar capacele.
Acum ce nu mi-a placut. Am venit sa vad un show, pentru ca Madonna este inainte de toate un show. Si nu conteaza neaparat cat am platit pentru asta, pentru ca nu e vorba de bani, de suma in sine, ci de faptul ca daca mi-am cumparat bilete in fata scenei asta a fost motivul: sa vad show-ul. Si asta nu s-ar fi intamplat daca jumatate din concert Madonna nu ar fi stat chiar in marginea scenei, central. In momentul in care se indeparta de acest loc nu mai vedeam nimic, dar nimic. Si in afara de cei care aveau 1.90 m, nimeni aflat in aceeasi zona nu mai vedea nimic. In rest au fost putine baruri si multa aglomeratie, mult praf. Am citit o gramada de comentarii rautacioase si exagerate, dar fiecare cu parerea lui.
madonna_givenchy
Dar cele rele sa se spele, cele bune sa ramana. Desi aseara in primele minute cand am auzit-o, dar nu o vedeam, in momentul intrarii pe scena, mi-au dat lacrimile de suparare si de oftica.
Si in dreapta este Madonna in tinuta mea preferata, o rochie de sifon negru cu benzi multicolore metalizate si un colier asortat, semnata de Riccardo Tisci pentru Givenchy Haute Couture.

Related Posts

2 thoughts on “Madonna la rece

  1. ipo spune:

    Ciudat, cei din spate s-au plans ca scena a fost prea joasa si nu s-a vazut nimic. Probabil ca e ca la cinema, nu-i bine sa stai nici prea in fata, nici prea in spate.

    1. Roxana spune:

      Am vorbit cu mai multi prieteni si aproape toti s-au plans ca nu au vazut. Ori daca nu o vezi pe Madonna, daca nu vezi show-ul, altceva nu are ce sa te impresioneze.
      Concertul ar fi trebuit organizat pe un stadion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *