Despre cosmetice organice

Folosesc o crema cu SPF minim 15 pentru fata…toata ziua

Chiar daca multi dintre noi avem senzatia ca un SPF ridicat ne impiedica in drumul spre un bronz superb, sanatatea pielii este mult mai importanta. Asa ca ar trebui sa folosim o crema hidratanta cu SPF 15, minim, toata ziua. Nu trebuie sa fie neaparat o crema destinata protectiei solare, acum sunt multe creme hidratante care au si factor de protectie. E adevarat ca nu sunt la fel de puternice, insa nu sunt destinate expunerii indelungate la soare, ci doar expunerii temporare.
Preferatele mele:
1. Crema de zi cu SPF 15 de la Trevarno, cu ecran mineral natural. Este o crema cu o textura bogata, se absoarbe repede in piele si lasa pielea moale si catifelata toata ziua. Nu se usuca sub machiaj.
2. Crema hidratanta Ultra Light cu SPF 30 de la Kimberly Sayer, cu ecran mineral natural care asigura protectie impotriva razelor UVA si UVB. Are 150 ml si este potrivita tenurilor grase, cu tendinte acneice. Se absoarbe usor si poate fi folosita ca baza de machiaj.
3. Anthelios SPF 20, Fluide Extreme de la Roche Posay. Este o crema cu textura gel, care se simte minunat pe piele, mai ales daca e pastrata in frigider. Se absoarbe rapid si va puteti machia imediat dupa. Era preferata mea inainte de a descoperi produsele bio.

Related Posts

4 thoughts on “Folosesc o crema cu SPF minim 15 pentru fata…toata ziua

  1. Oana spune:

    Am auzit ca ar trebui sa folosim o crema cu SPF tot timpul anului? De ce, daca nu este soare?

  2. Roxana spune:

    Pentru ca razele UVA si UVB exista si actioneaza nociv asupra tenului nostru chiar si cand nu este soarel asa cum il percem noi (lumina si caldura).

  3. roxana spune:

    Unde pot fi gasite Kimberly sayer?

    1. Roxana spune:

      Pe Lovelula.com si sper ca si la noi la un moment dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *