Despre cosmetice organice

Este necesara crema pentru ochi?

Pielea din jurul ochilor este mai sensibila si mai subtire decat cea de pe restul fetei.  Se rideaza mai repede fiind supusa unor factori de stres (privitul la calculator, incruntatul, privitul la televizor, soarele) si din aceasta cauza are nevoie de ingrijire speciala.
Crema de ochi trebuie aleasa in functie de tipul problemei/pielii: deshidratare/ piele uscata, riduri/ten matur, sebum/ piele grasa, ten normal. In cazul ultimelor doua este bine sa folosim o crema pentru ochi sub forma de gel, cu textura usoara, care se absoarbe repede si nu lasa la suprafata pielii o pelicula grasa si lipicioasa, cum ar fi gelul pentru ochi de la Green People (10 ml, 35 lei).
Pielea uscata este primul pas catre riduri, de aceea e bine sa alegem o crema cu  o textura bogata si ingrediente antirid, cum ar fi crema cu apa de trandafiri si eyebright herb (o iarba care limpezeste ochii), de la Trevarno, 15 ml, 39 lei. Poate fi folosita si de catre persoanele cu ten sensibil. Este ideala pentru ingrijirea pielii la 30 de ani.
Tenul matur are nevoie de seruri si produse speciale anti rid, sau de uleiuri vegetale pure.
Recomandari: crema antirid Cattier cu ulei de argan, 15 ml, 38 lei, pentru atenuarea ridurilor fine, ulei bio din seminte de limba mielului recomandat pentru pielea ridata, matura, 50 ml, 49 lei (poate fi folosit pentru toata fata), ulei de argan, ser organic pentru ochi Mastic BioPlasis, 15 ml, 94.5 lei.

Related Posts

4 thoughts on “Este necesara crema pentru ochi?

  1. Aveam nevoie sa citesc asta pentru a ma convinge ca trebuie sa imi iau si eu o crema de ochi si un demachiant special destinat ochilor.
    As incerca pentru inceput cattier.

    1. Roxana spune:

      Crezi ca este o alegere buna sa folosesti o crema antirid de acum? Eu as merge pe Trevarno.

  2. top secret vioricaghe spune:

    Roxana,gelul pt. ochi de la Green People albeste si cearcanele sau doar hidrateaza?

    1. Roxana spune:

      Hidrateaza si mentine elasticitatea pielii, insa niciunul dintre ingrediente nu are efect de “albire” a cearcanelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *