Fără categorie

Tuberoze

Sunt fericita, au aparut tuberozele, florile mele preferate. Au un miros hipnotic, senzual si puternic, ametitor si dulce. Atunci cand am ales marcile pentru www.biobeauty.ro am incercat sa gasesc si produse cu tuberoze, dar uleiul esential de tuberoze este printre cele mai scumpe din lume alaturi de cel de iasomie si cel din anumite specii de trandafiri, asa ca nu am avut succes.
Insa exista parfumuri: Fracas de la Robert Piguet (o adevarata capodopera a parfumeriei, un parfum fata de care exista doar doua atitudini posibile: ura sau pasiune, niciodata indiferenta),  Beyond Love By Kilian, Tubereuse Indiana de la Creed. Si ar mai fi multe insa nu se gasesc la noi. Cine stie, cu putin noroc, in viitor o sa gasim Carnal Flower de la Frederic Malle, Tubereuse de la Caron sau Tubereuse Criminelle de la Serge Lutens.

Related Posts

3 thoughts on “Tuberoze

  1. Parfumuri FM spune:

    Ai incercat produsele?

  2. Roxana spune:

    Produsele FM nu, dar nu despre ele vorbesc. Frederic Malle (mai are un r) despre care vorbesc eu este o casa de parfumerie artizanala de origine franceza cu foarte putine si exclusiviste puncte de vanzare in lume.

  3. Bianka spune:

    Produsele Lady’s sunt foarte bune si ieftine. Inscrie-te acum si poti avea profituri foarte mari. Este o frima serioasa. O recomand tuturor fetelor.
    http://ladys.ro/a/OBBZiH5O

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *