Fondat acum trei decenii de catre un chimist elvetian al carui frate a fost victima cancerului de piele, Ultrasun are astazi tehnologie lamelara patentata si produse premiate care respecta mediul inconjurator, oferind protectie solara pentru cele mai sensibile tipuri de piele, inclusiv pentru bebelusi de peste 6 luni.

Suntem singurul brand de produse de protectie solara care foloseste tehnologia Lamellar patentata pentru a oferi o protectie de lunga durata, de nivel inalt, rezistenta la apa. Structurile de gel lamelar au o afinitate ridicata fata de structura naturala a pielii, ceea ce le permite sa se lege si sa lucreze sub suprafata pielii, mimand structura proprie a pielii pentru a evita iritatia. Protectia noastra solara este ancorata in stratul cornos si ofera protectie de lunga durata, intarind in acelasi timp bariera pielii. Acest lucru permite produsului sa se lege de piele intr-un mod unic pentru formula noastra lamelara. Filtrele UVA si UVB de inalta calitate functioneaza alaturi de activele care stimuleaza pielea, cum ar fi Bronzyl®, Ectoin® si Infraguard® si raman in straturile pielii pe tot parcursul zilei. Lucreaza in sinergie perfecta cu sistemul propriu al pielii.

Infraguard®

Se stie ca razele infrarosii patrund mai adanc in piele decat razele UV. Datorita formarii radicalilor, acestea inhiba productia de energie mitocondriala, care este esentiala pentru functionarea sanatoasa a celulelor si tesuturilor noastre. InfraGuard neutralizeaza eficient radicalii si protejeaza pielea impotriva stresului oxidativ IR.

Testele clinice efectuate in perioada sarbatorilor de vara au demonstrat ca IR ne afecteaza negativ pielea, deoarece protectia UV numai cu SPF30 nu protejeaza impotriva pierderii fermitatii si densitatii. Cu toate acestea, actualizarea cremei SPF30 cu InfraGuard a imbunatatit semnificativ acesti parametri ai pielii. In consecinta, InfraGuard deschide portile unei noi generatii de formulari de ingrijire solara.

Ectoina este un activ surprinzator de bine cercetat, multifunctional, care poate face de la poluare si protectie impotriva luminii pana la hidratarea pielii, calmarea si repararea barierei, mai multe lucruri pentru pielea ta.

Este o molecula mica de protectie impotriva stresului care protejeaza microorganismele care traiesc in conditii extreme, cum ar fi lacurile sarate, izvoarele termale, gheata arctica, marea adanca sau deserturile. A fost descoperit in 1985 intr-un microorganism care traieste intr-un lac sarat din desertul egiptean.

Arata mai mult
Arata mai putin

Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Show sidebar

Balsam de buze hidratant SPF50 (4.8g)

10% discount
35.10 lei

Crema protectie solara cu activator de bronz SPF30 (150ml)

10% discount
134.10 lei

Fluid SPF50 anti-aging (40ml)

10% discount
89.10 lei

Fluid SPF50 anti-aging mineral (40ml)

10% discount
93.60 lei

Fluid SPF50 anti-aging si anti-pigmentare (40ml)

10% discount
99 lei

Fluid SPF50 antirid colorat (40ml)

10% discount
93.60 lei

Gel Pediatrics protectie solara SPF50+ (copii peste 3 ani), 250ml

10% discount
117 lei

Gel post-laser si arsuri solare, piele sensibila (75ml)

10% discount
88.20 lei

Gel protectie solara SPF50+, conditii extreme si piele sensibila (250ml)

10% discount
112.50 lei

Mist protectie solara SPF50 scalp si ten (75ml)

10% discount
94.50 lei

Pediatrics protectie solara minerala SPF50 (6 luni+), 100ml

10% discount
117 lei

Spray transparent protectie solara SPF50, activitati sportive (150ml)

10% discount
108 lei