Zahar din nuca de cocos, evaporat, manual, fara chimicale adaugate

Zahar din nuca de cocos, evaporat, manual, fara chimicale adaugate
Zaharul din nuca de cocos este obtinut din seva florilor cocotierului. A fost utilizat ca indulcitor traditional timp de secole in regiunile unde cocotierii infloresc, cum ar fi Asia de Sud-Est. Zaharul din nuca de cocos este in majoritate compus din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor. 
Puncte de recompensa:3
PRET: 23,73 lei
Lipsa Stoc
Cant:
    SAU   Adauga in Wishlist

BENEFICII pentru SANATATE:

- indicele glicemic scazut 35, fata de orice alt inlocuitor al zaharului care are minim 69 9inclusiv mierea sau artarul) ceea ce il face indicat pentru diabetici

- este plin de minerale si vitamine: fier, potasiu, magneziu, zinc, azot, mangan, cupru si vitamina C si vitaminele B (inozitol sau B8,tiamina, riboflavina, acid folic, colina, piridoxal, para-B12)

- bogat in aminoacizi: 100 de grame de zahar de nuca de cocos ne furnizeaza 34,2 grame de acid glutamic(un neurotransmitator esential pentru buna functioare a creierului), 11,2 grame de acid aspartic(favorizeaza functia metabolica si este utilizat in tratarea depresiilor), 15,4 grame de treonina(mentine echilibrul proteic in corp) si 8,2 grame de serina(ajuta la functionarea creierului si a sistemului nervos), ca si mici cantitati din alti aminoacizi esentiali si neesentiali. 

Citeste mai mult
General
Ingrediente INCI cocos nucifera sugar
Trebuie sa te loghezi pentru a posta o opinie.