Ulei anticelulita cu mesteacan

Ulei anticelulita cu mesteacan
Uleiul natural pentru masajul anticelulitic cu meteacan de la weleda are rezultate dovedite dermatologic.
Puncte de recompensa:10
PRET: 93,09 lei
In Stoc
Cant:
    SAU   Adauga in Wishlist

Print-un masaj regulat cu acest ulei înmiresmat de plante medicinale, în combinaţie cu o alimentaţie echilibrată şi cu sportul, pielea câştigă în elasticitate, devine vizibil mai netedă şi măsurabil mai fermă.

Testele dermatologice confirmă eficienţa uleiului anti-celulită cu mesteacăn. După doar 28 zile pielea devine cu 22% mai fermă şi cu 21% mai netedă. Deasemenea, testele dermatologice confirmă îmbunătăţirea aspectului exterior al pielii celulitice de la 3,5 la începutul studiului până la 2,6 după 28 zile de utilizare regulată*.

* Clasificarea aspectului exterior al pielii cu celulită: 0=fără celulită – 4 = celulită puternică.

Formula sa activă inovatoare este dată de extractele din mesteacăn, rozmarin şi ruscus. Uleiurile vegetale de jojoba, germeni de grâu şi sâmburi de caise sunt absorbite în straturile adânci ale epidermului, care asimilează astfel substanţele active conţinute de aceste uleiuri.

Mod de aplicare: Cel mai intens efect se obţine prin utilizarea zilnică a uleiului anti-celulită, cel puţin de două ori pe zi în primele patru săptămâni – de preferat dimineaţa şi seara. Se aplică prin masaj cu mişcări circulare. Pentru un efect de durată se recomantă utilizarea zilnică în continuare.

 

Citeste mai mult
General
Ingrediente INCI ulei din samburi de caise, ulei de jojoba, ulei din germeni de grau, uleiuri esentiale naturale, frunze de mesteacan macerate in ulei din samburi de caise, radacina de ruscus, frunze de rozmarin, limonene, linalool, geraniol, coumarin.
Trebuie sa te loghezi pentru a posta o opinie.