SLA Paris

Cu 25 de ani de experienţă în domeniul frumuseţii, SLA Paris este primul şi singurul brand profesional de make-up în portofoliul căruia se găseşte o colecţie BIO atestată ECOCERT şi COSMEBIO. Aceste certificate reprezintă dovada calităţii şi garanţia că produsele sunt fabricate conform normelor cosmetice atît din punct de vedere biologic, cît şi ecologic.

Dintr-un total de 100 de ingrediente folosite de SLA pentru gama de produse BIO, minim 95% sunt de origine naturală, 10% provin din agricultura ecologică şi un total de 95% provin din agricultura biologică. Produsele colecţiei BIO nu sunt testate pe animale, nu conţin parabeni sau phenoxitanoli şi nici conservanţi din industria petrochimică.

Principalul ingredient folosit de SLA pentru gama BIO este untul de Shea, iar produsele au în compoziţie şi ulei vegetal de Macadamia, baobab, migdale, susan, ulei de sambure de caisă şi de argan, pudră de orez 100% naturală, îmbogăţită cu antioxidanţi vitamina B, pulbere de bambus, ceară Carnauba şi multe altele. 

Colecţia SLA BIO cuprinde produse profesionale pentru ten, ochi şi buze: bază premachiaj, fond de ten, anticearcăn, pudră de orez, pudră minerală, pudră bronzantă, fard soft, mascara, eye liner, balsam, rouge şi gloss.

Citeste mai mult
Nu exista niciun Producator.