Sabio

Povestea Sabio este povestea Aurei, creatoarea produselor. Lucreaza in transe mici in atelierul ei doar cu ingrediente 100% pure si naturale, cu unturi si uleiuri exotice, cu uleiuri esentiale care iti dau o stare de bine.

Retetele Aurei s-au nascut din cautarile si nevoile ei si ale familiei sale. 

"Cred în valoarea parteneriatului. Dacă ideea a apărut din nevoia şi dorinţa de a experimenta personal o trăire aparte, reacţia celor din jur m-a încurajat să împărtăşesc aceste experienţe cu cei ce caută acelaşi lucru. Astfel s-a născut Sabio Cosmetics. Iar rostul acestei companii este să realizeze cosmetice naturale care să te repună în propria piele, într-un mod pe cât de natural, pe atât de subtil. De altfel, Povestea Sabio se împletește în mod armonios cu propria-mi viață.

Despre numele ales pentru acest proiect minunat, adesea mi-au fost adresate aprecieri pentru armonioasa îmbinare între săpun și bio… Vă fac aici o mică destăinuire: numele Sabio  provine de fapt, din alăturarea a doua nume: Sabina și Ioana. Sunt numele celor două fiice ale mele, care de la început au crezut în acest proiect şi zi de zi îmi transmit cu candoare energia necesară pentru a continua !

La Sabio eu creez săpunuri, uleiuri, creme, unturi de corp, deodorante solide, serumuri și elixiruri, iar cel ce cumpără oricare din produsele Sabio, primeste și o parte din energia şi căldura mâinilor care i-au dat viaţă.

Totodată, cred că dacă doreşti să experimentezi o nouă abordare a îngrijirii personale, sau să păşeşti mai adânc în lumea fascinantă a aromelor şi răsfăţului … Povestea Sabio poate deveni şi Povestea ta."

Citeste mai mult
Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pag:
Sortare dupa: