Elderflower Salt Spray

Elderflower Salt Spray
Spray hidratant pentru definire si texturare, pentru obtinerea acelui look usor ravasit si lejer de vacanta la mare, de par liber sa faca ce vrea. Finish mat. Ideal pentru impletituri si cocuri pentru parul subtire si drept. Protejeaza parul vopsit.
Puncte de recompensa:11
PRET: 114,04 lei
In Stoc
Cant:
    SAU   Adauga in Wishlist

INGREDIENTE CHEIE

Solutie salina de baza din Altaussee - Bogată în minerale, „Bergkern“ din Altaussee (Austria) provine din cele mai pure zăcăminte naturale de sare. Sarea este dizolvată în apa din Lacul Altaussee, formând soluţia salină. Defineşte părul, îi conferă textură şi volum.

  • Aloe Vera* - extract fresh pur - hidratant pentru păr şi scalp, ajută la regenerarea celulară, răcoritor, calmant  
  • Ulei din seminţe de soc* - ulei virgin presat la rece din seminţe de soc negru, calmant şi antiinflamator datorită conţinutului ridicat de acid alfa-linolenic şi fitosteroli. Protejează şi hrăneşte părul şi scalpul.

 
Beneficii aromo-terapeutice / 100% esenţe organice certificate
senzaţii văratice, răcoritoare. calmante pentru scalp

  • Extract din flori de soc - parfum floral dulce delicat, cu note de miere şi fân. floarea de soc este recunoscută pentru proprietăţile sale calmante
  • Flori de portocal* - hidrolat obţinut prin distilare la abur. Aromă fină, florală fresh. Îngrijeşte şi tonifică pielea.
  • Petitgrain / Portocală amară* - cel mai pur ulei esenţial obţinut prin distilarea la abur a frunzelor şi ramurilor. Aromă unică citric-verde şi proaspătă. Aduce bună dispoziţie şi stare de bine.

Ondulare:
Pentru un look văratic cu bucle rebele aplicaţi o cantitate generoasă în părul umed sau uscat şi modelaţi şuviţele cu degetele. Părul se usucă natural sau cu foehn-ul.

Dacă vă permite timpul, pulverizaţi pe părul umed, împletiţi părul sau faceţi un coc şi lăsaţi părul să se usuce. După ce-l veţi desface, veţi obţine cele mai frumoase bucle naturale.

Volum & textură:
Pentru a vă juca cu mai multe stiluri, pulverizaţi ELDERFLOWER SALT SPRAY la rădăcina părului şi pe degete şi distribuiţi pe şuviţe pentru o definire suplimentară.

 

Citeste mai mult
General
Ingrediente INCI
Trebuie sa te loghezi pentru a posta o opinie.