NN - natural nutrition

CEA MAI REVOLUTIONARA TEHNOLOGIE A INDUSTRIEI DE FRUMUSETE ARE MII DE ANI.

Fiecare produs de frumusete iti promite o revolutie. O tehnologie noua. O solutie rapida pentru schimbari radicale. Dupa mai bine de 60 de ani petrecuti in laborator, farmacista Maria Ardelean a ajuns la convingerea ca secretul unei pieli frumoase e mai simplu decat ne fac sa credem mirajele industriei de frumusete.

DIN VREMURI CAND FRUMUSETEA NU SE PREFABRICA.

Retetele Natural Nutrition au luat nastere in anii ’40.  Atunci,  folosind doar ingrediente naturale si pornind de la reactiile chimice care au loc in interiorul celulelor pielii, Maria a creat o serie de crème care, pentru prima oara, nu urmareau sa adauge nicio substanta straina compozitiei moleculare a pielii. Ci doar sa ii redea hrana si nutrientii pe care ii pierde in lupta cu provocarile de zi cu zi.

MANIFEST PENTRU INTOARCEREA LA RADACINI

“Sunt farmacista si prepar eu insami produse cosmetice, doar pe baza de ingrediente naturale.  Dupa decenii de practica in laborator, am ajuns la concluzia ca greselile de ingrijire a pielii tin, dincolo de chimicalele din produsele cosmetice, de o problema de perceptie.

Nu te gandi la pielea ta ca la un sevalet pe care poti sa il infrumusetezi adaugand orice substanta vrei. Ci ca la un organism viu, de sine statator. La fel ca si corpul tau, si ea pierde, in fiecare zi, apa, grasimi si nutrienti, pe care ii mai putem regasi doar in natura . Tineretea inseamna de fapt  puterea pielii de a-si reface singura plinul cu aceste substante. Si de a se realimenta cu ceea ce ea insasi produce.

Atunci cand am creat retetele Natural Nutrition, le-am gandit pornind de la aceste adevaruri stiintifice. Ele nu sunt nici mai mult, nici mai putin decat suma blocurilor de constructie ale frumusetii pe care pielea ta deja le contine. Si de care, odata cu inaintarea in varsta, are din ce in ce mai multa nevoie pentru a se hrani si reface de la sine.

Orice alta promisiune e doar un miraj. O frumusete care dureaza e pur si simplu o chestiune de nutritie sanatoasa.”

Maria Ardelean

Citeste mai mult
Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pag:
Sortare dupa: