Lotiune de corp cu galbenele pentru bebelusi, 200 ml

Lotiune de corp cu galbenele pentru bebelusi, 200 ml
Laptele de corp cu gălbenele este o loţiune răcoritoare, cu ulei de migdale dulci, pe care o poţi folosi pentru a curăţa şi hrăni pielea bebeluşului, din prima zi de la naştere. 
Puncte de recompensa:7
PRET: 65,26 lei
In Stoc
Cant:
    SAU   Adauga in Wishlist

Cum acţionează: Loțiunea de corp cu gălbenele are la bază un amestec din ulei de migdale dulci şi apă pentru a păstra fineţea şi supleţea pielii bebeluşului tău. Apa conţinută de loţiune se evaporă imediat după aplicare, conferind o senzaţie plăcută de răcoare. Adaosul de gălbenele şi ceară de albine dăruiesc laptelui de corp un efect nutritiv şi protector. 

Mod de aplicare: După băiţă, aplică laptele de corp cu gălbenele pe tot corpul, masând uşor. Loţiunea va fi rapid absorbită de pielea bebeluşului.

Indicat pentru: curăţarea şi hrănirea pielii bebeluşului – din prima zi.

 

Produs testat dermatologic.
NU CONȚINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi și parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici.

Weleda. În armonie cu omul şi natura.

 

Citeste mai mult
General
Ingrediente INCI extract de galbenele, ulei de migdale dulci, xantan, ceara de albine saponificata,agent de emulsie obtinut prin tratarea cerii de albine cu lesie si hidroxid de sodiu, glicerina, gliceride obtinute din uleiuri vegetale, apa, alcool din sfecla de zahar (pentru conservarea produsului), amestec de uleiuri esentiale de lavanda, portocala si musetel.
Trebuie sa te loghezi pentru a posta o opinie.