Livrare si Retur

LIVRAREA PRODUSELOR

Termenul de livrare pentru Bucuresti este de la 24 ore la 2 zile lucratoare si de la 2 zile la 4 zile lucratoare pentru celelalte localitati. Aceste termene sunt valabile pentru produsele aflate in stoc.

In cazul produselor care nu sunt pe stoc, Biobeauty Concept S.R.L. isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare.

In contul de utilizator veti avea posibilitatea de a crea o alta adresa de livrare (in cazul in care doriti ca livrarea sa fie efectuata la o alta adresa decat cea din buletin).

Plata produselor comandate de pe www.biobeauty.ro se realizeaza in RON (la valoarea din momentul efectuarii comenzii), prin metoda aleasa in momentul plasarii comenzii.

Costuri:

1. In Bucuresti transportul costa 11 lei. Puteti beneficia de transport gratuit in cazul in care valoarea comenzii depaseste 80 de lei.

2. In tara costul transportului este de 22 lei. Puteti beneficia de transport gratuit in cazul in care valoarea comenzii depaseste 200 lei.

 

RETURUL PRODUSELOR

In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de folosire, sa aiba toate etichetele intacte, sa nu fie desigilate unde este cazul).

Datorita naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

Biobeauty Concept SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit, din suma inapoiata se vor retine cheltuielile de transport suportate de biobeauty.

Pentru returnarea produselor va rugam sa ne notificati prin email la adresa office@biobeauty.ro sau folositi formularul de retur din pagina Returnare Produse.