Gamarde

Gamarde este o linie unica de dermatocosmetice certificate bio ECOCERT care se adreseaza pielii reactive, sensibile, cu rozacee. 

Ingredientele principale ale produselor Gamarde sunt apa termala Gamarde-les-Bains si ULEI DE ARGAN bio. 

Apa termala ganarde les bains are proprietati dermatologice testate de catre Academia de Medicina din Franta. Aceasta apa este puternic mineralizata, bogata in sulf, dermato-protectiva, linistitoare si anti-iritanta. Apa termala Gamarde calmeaza pielea iritata, ingrijeste delicat pielea sensibila si reactiva si combate radicalii liberi.

Gamarde-les-Bains (Baile Gamarde) este o localitate situata in sud-vestul Frantei, la 150 de kilometri de Bordeaux, destul de aproape de granita cu Spania. Primele bai construite la Gamarde dateaza din anul 1517. In anul 1802 a fost publicat primul studiu științific despre beneficiile acestei ape termale in tratarea afectiunilor dermatologice. Apa termala Gamarde era folosita inca din Evul Mediu pentru tratarea eczemelor si a psoriazis-ului.Daca pana si in perioada antica se cunosteau beneficiile apei termale, acum este si mai usor sa beneficiem de aceasta apa. Au aparut multe game de cosmetice care utilizeaza in componenta apa termala si se adreseaza mai multor tipuri de tenuri.

Citeste mai mult
Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pag:
Sortare dupa: