Solutie hidroalcoolica 70% alcool (250ml) - TECHIR

Solutie hidroalcoolica 70% alcool (250ml) - TECHIR
70% Alcool izopropilic puritate 99.9 %; 5% glicerină vegetală puritate 99.5% cu rol hidratant si ulei esențial de lămâie.
PRET: 53,55 lei 46,59 lei
In Stoc
Cant:
    SAU   Adauga in Wishlist

Soluția lichidă Techir (gata de utilizat/fără clătire) cu alcool dezinfectant pentru mâini și suprafețe este ideală în igienizarea și îngrijirea rapidă a pielii, pentru prevenția expunerii la bacterii, viruși, germeni. Alcoolul folosit în formulă de puritate 99.9% este recunoscut pentru acțiunea sa antibacteriană, dezinfectantă, fungicidă și antiseptică.

PRINCIPII ACTIVE

Alcoolul este prezent în soluție în procent de 70%, iar glicerina vegetală în procent de 5% oferind soluției o textură emolientă, pentru prevenirea deshidratarii pielii după utilizări multiple într-un interval de timp mic. Aroma parfumului natural Aguaviva fără alergeni (allergen-free) acoperă mirosul puternic de alcool și lasă un miros suav și natural pe piele. Uleiul esențial de lămâie susține eficiența soluției Techir cu proprietățile sale farmacologice: antivirale, atiseptice și antifungice.

MOD DE UTILIZARE

Formula soluției Techir este gata de utilizat, nu necesită clătire și are uscare rapidă, nelăsând o senzație lipicioasă pe piele. Este practică și ușor de folosit în igienizarea mâinilor și a suprafețelor de lucru.

Folosiți soluția cu regularitate atunci când nu aveți acces la apă și săpun. Recomandăm folosirea săpunurilor naturale Techir și a cremei hidratante de mâini Techir între utilizările soluției cu alcool. Soluția se poate aplica și preventiv pe suprafețele de lucru pentru igienizarea acestora.

Pulverizați/turnați pe mâini o cantitate suficientă de soluție lichidă Techir și masați mâinile până la uscarea completă.

AVERTIZĂRI ȘI CONTRAINDICAȚII

Produsul este destinat doar pentru uz extern și nu se aplică pe răni.

Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Condiții de păstrare la temperaturi între 5-25 grade.

Verificaţi lista de ingrediente pentru evitarea alergiilor. Testaţi pe o porţiune de piele.

H226 Lichid și vapori inflamabili.

H319 Provoacă iritare ochilor

H336 Poate provoca amețeală la inhalare

P210 A se pastra departe de lumină solară, surse de căldură, suprafețe fierbinți, flăcări, scântei și alte surse de aprindere. Fumatul interzis

P305+P351+P338 In caz de contact cu ochii clatiti mai multe minute cu apă și scoateți lentilele de contact

P233 Păstrați recipientul inchis etanș

P501 Aruncați conținutul la o firmă autorizată pentru deșeuri

Testat dermatologic | Produs în conformitate cu normele CEE | Produs în Romania

Citeste mai mult
General
Ingrediente INCI ALCOOL ISOPROPILIC, AQUA, GLYCEROL, AROMA, CITRUS MEDICA LIMONUM OIL, LIMONENE
Trebuie sa te loghezi pentru a posta o opinie.