Crema cu galbenele pentru zona scutecului, 75 ml

Crema cu galbenele pentru zona scutecului, 75 ml
Crema cu galbenele si oxid de zinc pentu scutec de la Weleda calmeaza iritatiile aparute in aceasta zona si protejeaza pielea. 
Puncte de recompensa:4
PRET: 38,39 lei
In Stoc
Cant:
    SAU   Adauga in Wishlist

Daca pielea bebelusului este rosie si prezinta rani, crema pentru fundul bebelusului cu extract de galbenele de la Weleda o va linişti datorita oxidului de zinc continut. Adaugă pielii un strat impermeabil pentru a o proteja de umezeală. Rănile din zona scutecului pot fi provocate şi de apariţia dinţilor.

Cum acţionează: Lanolina, ceara de albine şi mai ales zincul din aceasta crema formează o barieră naturală protectoare între pielea delicată a bebeluşului şi umezeala din scutec. Imediat după aplicarea cremei, extractele de gălbenele şi muşeţel încep să calmeze zona. Gălbenelele au efect vindecător iar muşeţelul reduce inflamaţiile şi calmează pielea. Rezultatul va fi deja vizibil la următorul schimb de scutec!

Mod de aplicare: La schimbatul scutecului poţi curăţa funduleţul bebeluşului cu un prosop sau un material moale în care ai impregnat puţin lapte de corp cu gălbenele. Aplică după aceea din plin Cremă de gălbenele pentru zona scutecului masând să intre în piele pentru a crea un adevărat strat protector între funduleţul iritat şi umezeală. Dacă iritaţia este foarte roşie sau dureroasă, se recomandă să utilizaţi Crema de gălbenele pentru zona scutecului de fiecare dată la schimbatul scutecului. După ce s-a calmat, se poate reveni la Crema de corp cu gălbenele pentru îngrijirea zilnică a funduleţului.

Indicată pentru: bebeluşi când au funduleţul roşu, dureros şi sensibil sau dacă au o iritaţie cauzată de apariţia dinţilor.

 

Citeste mai mult
General
Ingrediente INCI Extract de gălbenele, Extract de muşeţel, Oxid de zinc, Ulei de migdale, ulei de susan, Ceară de albine, Lanolină, Hectorit, Apa, Gliceride obţinute din uleiuri vegetale precum cel de rapiţă, cocos sau palmier şi glicerină vegetală, uleiuri esenţiale de lavandă, salvie şi ylang-ylang.
Trebuie sa te loghezi pentru a posta o opinie.