Susanne Kaufmann

Cosmetice naturale cu substante active din flora spontana sau din culturile organice. Preparate din extracte pretioase, uleiuri fine si esente active din plante intr-o mica manufactura din Bregenzerwald. Rasfaturile organice marca Susanne Kaufmann activeaza energiile primare ale florei alpine pentru a ingriji, echilibra si intineri pielea.

Cosmetice inovative cu radacini traditionale

Cunostintele despre puterile vindecatoare ale plantelor sunt transmise in Bregenzerwald, Austria, de la o generatie la alta. Inca de mica Susanne Kaufmann obisnuia sa isi insoteasca bunica in cautare de ierburi si flori salbatice, crescand astfel intr-o atmosfera traditionala, si totusi atat de vie.

La 23 ani Susanne Kaufmann a preluat la a cincea generatie hotelul familiei, Hotel Post din Bezau, Austria. La scurt timp dupa aceea a a inceput sa produca tratamente si produse de ingrijire din plante pentru Spa-ul din propriul hotel. In colaborare cu dermatologi renumiti a fost dezvoltata o linie complexa de ingrijire in care traditia si inovatia se imbina intr-o maniera originala. Rasfaturi organice marca Susanne Kaufmann.

Cosmetice din culturi organice cu efect garantat

Rasfaturile organice marca Susanne Kaufmann sunt cosmetice naturale pure cu eficienta demonstrata. Fiecare produs declanseaza o experienta deosebita. Fie ca e vorba de o crema nutritiva sau de o baie relaxanta, efectul benefic se simte imediat, datorita calitatii substantelor si ingredientelor ce le compun. In loc de vaselina si parafina se folosesc uleiuri din cele mai fine ca agenti activi pentru produsele cosmetice. In componenta lor intra din abundenta principii naturale active selectionate cu grija.

Conceptul lipsit de orice fel de compromis este o garantie a faptului ca fiecare produs Susanne Kaufmann este incarcat de substante benefice pielii dumneavoastra.

Principiile Susanne Kaufmann

Susanne Kaufmann inseamna cosmetice naturale pure de o calitate ireprosabila. Toate produsele se realizeaza intr-o mica manufactura din Bregenzerwald, Austria, prin respectarea stricta a urmatoarelor principii:

Fara conservanti artificiali.
Fara coloranti artificiali.
Fara vaselina, silicon si ulei de parafina.
Fara teste pe animale si fara substante animale.
Fara plante ajunse la maturitate fortat, prin iradiere.

Pentru a evita riscurile producerii de alergii din cauza uleiurilor eterice, se folosesc exclusiv parfumuri sintetice pure si antialergene.

Citeste mai mult
Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pag:
Sortare dupa: