Oliv

Oliv este fostul La Claree, intr-un ambalaj no Ingrijirea antioxidanta a pielii

La Clarée a ales sa dezvolte o gama de produse organice de ingrijire a pielii - OLIV -care combina proprietatile antioxidante vechi de mii de ani ale extractului de frunza de maslin cu un complex anti-radicali liberi, foarte hidratant: ceai verde, floare de colt si aloe vera, pentru a restabili stralucirea pielii.

Sinergia celor 4 ingredienti activi foarte puternic antioxidanti ajuta impotriva stresului pielii si stimuleaza regenerarea celulara:

Extract de frunza de maslin combinat cu fruct de maslin - arborele de maslin este un copac pretios si sacru, simbolul vietii si binecunoscut inca din antichitate pentru exceptionalele sale capacitati de supravietuire. Foarte concentrat, extractul de frunza de maslin este asociat cu polifenoli de fruct de maslin pentru a ajuta in mod activ in lupta impotriva efectelor poluarii. Eficienta sa anti-radicali liberi impiedica aparitia stresului pielii si stimuleaza regenerarea celulelor

Complexul de ceai verde, floare de colt si aloe vera: Acesta intareste actiunea antioxidanta si confera pielii o hidratare de lunga durata: extractul de ceai verde (camelia oleifera) este puternic antioxidant, extractul de floare de colt (leontopodium alpinum) are efecte antioxidante si anti-poluare, sucul de aloe vera (aloe barbendensis) este hidratant si linistitor.

Gama Oliv La Clarée este potrivita pentru toate tipurile de piele, in special pentru cele mai sensibile. Mai rezistenta si mai bine protejata, pielea va fi pregatita sa respinga atacurile radicalilor liberi si sa-si mentina prospetimea.
Toate produsele Oliv La Clarée respecta statutul ECOCERT si sunt garantat fara paraben adaugat, fara silicon, fara GMO (organisme modificate genetic), fara fenoxyetanol, fara coloranti, fara parfum sintetic, nu contin produse petrochimice si nu sunt testate pe animale.

De asemenea, Oliv La Clarée sunt produse ecologice, combinand astfel eficienta cu etica companiei. Aceste produse simbolizeaza angajamentul companiei pentru mai multa consideratie fata de oameni si fata de planeta noastra.

Citeste mai mult
Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pag:
Sortare dupa: