Less is More

Stilistul
Hannes Trummer a deschis in 2005 in centrul Vienei primul sau salon, avand in spate o experienta de director si trainer al unui lant international de coafura. Dorinta de a pune nevoile clientilor in prim-planul activitatii sale a dus la ideea de Less is More – mai putin e mai mult, adica reducerea la esential si revenirea la esente.

Chimistul
Pentru a realiza viziunea Less is More de ingrijire sanatoasa a parului, absolventa Yale Dr. Doris Brandhuber a creat retete high-tech noi si formule bazate pe biomimetica.

Biomimetica este o stiinta interdisciplinara in care structura si modul de functionare a naturii servesc ca model pentru optimizarea produselor existente sau pentru crearea de produse de o valoare cu totul noua.

Viziunea
Pe baza substantelor organice bio-active pure si extrem de eficiente (doar cele mai pure si mai alese), precum si a retetelor inovatoare mai sus mentionate a fost creat in 2006 complexul de ingrijire a parului Less is More, o combinatie unica de produse organice de ingrijire a parului si de produse organice de styling.

Ingredientele alese de la Less is More sunt obtinute din resurse naturale regenerabile si provin, atat cat e posibil, din plantatii organice certificate, fiind in intregime biodegradabile. Utilizarea uleiurilor esentiale pure creste functionalitatea si eficienta produselor Less is More.

Filozofia
Functionalitate si estetica, respect pentru mediul inconjurator. Rasfat, frumusete si sanatate.

Ingrijire organica a parului

Toate ingredientele de la Less is More sunt selectionate cu grija din punct de vedere al eficientei, al puritatii si al tolerantei optime pentru piele si mediu inconjurator. Obtinute din resurse naturale regenerabile, biodegradabile in intregime si, pe cat posibil, din plantatii organice certificate.

Less is More contine doar substante din plante organice certificate - uleiuri de plante, fitoextracte, uleiuri esentiale, esente de plante. Materiile prime din plantatiile organice sunt cultivate FARA pesticide chimice si sintetice, ierbicide sau ingrasaminte minerale, nu contin, asadar, reziduuri daunatoare sanatatii.

Eficacitatea materiilor prime organice este mult mai mare decat cea a produselor conventionale. Plantatiile organice garanteaza standardele cele mai inalte de productie si de prelucrare, precum si un control strict al acestor standarde.

Ingredientele
Compania Less is More este extrem de pretentioasa in ce priveste ingredientele se folosesc – uleiuri bioactive de plante, uleiuri esentiale pure, ape de plante, miere si ceara de albine, zahar brut Mascobado din trestie. 100% certificat organice si nu contin – conservanti, coloranti si polimeri sintetici, arome sintetice, siliconi si uleiuri minerale, materii prime modificate genetic, pesticide, sulfati, PEG etc.

Less is More este impotriva testelor pe animale.

Citeste mai mult
Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pag:
Sortare dupa: